Leusden,
13
juli
2015
|
09:56
Europe/Amsterdam

Ze zijn er: nieuwe Caddy en Transporter nu in de Nederlandse showrooms

Populaire alleskunners nog completer, veiliger, economischer en comfortabeler

Vakmensen kunnen nu bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer terecht voor een proefrit met de nieuwe Caddy en Transporter. Beide modellen vallen op door slimme technologieën die de bedrijfskosten verlagen en tegelijkertijd zorgen voor meer comfort, extra gebruiksgemak en een hoger veiligheidsniveau.

De nieuwe Caddy is verkrijgbaar vanaf 12.550 euro* en de Transporter vanaf 17.900 euro*.

Altijd goed met Caddy en Caddy Maxi

Met de nieuwe Caddy en Caddy Maxi zitten ondernemers altijd goed. Naast een aangescherpt design zijn er een uitgebreidere standaarduitrusting en veel technische noviteiten zoals de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. Standaard zijn vier airbags en Multi-Collision Braking System. De Caddy is er ook met het handige Park Assist, Light Assist grootlichtassistent en zelfs met Adaptieve Cruise Control AAC en Front Assist - de noodremassistent die de kans op aanrijdingen verkleint. De nieuwste multimediasystemen bieden online-mogelijkheden en gratis navigatie-updates. Er is keuze uit vier uitrustingslines: Easyline, Trendline, Comfortline en Highline. De nieuwe 2.0 TDI Euro 6-motoren danken hun zuinigheid mede aan het standaard Bluemotion Technology-pakket. De nieuwe Caddy is er vanaf 12.550 euro*.

Voordeliger dan zijn voorganger: Transporter

Met een vanafprijs van 17.900 euro* is de nieuwe, inmiddels zesde generatie Transporter nog voordeliger dan zijn voorganger. En dat met een completere standaarduitrusting. Altijd inbegrepen zijn vermoeidheidsherkenning en Multi-Collision Braking System, dat voorkomt dat de auto ‘doorschiet’ na een aanrijding. Ook standaard zijn het start-/stop-systeem, elektrische bediening van ramen en spiegels, radiovoorbereiding en centrale vergrendeling met afstandsbediening. De nieuwe Transporter is leverbaar met nieuwe 2.0 TDI Euro 6-motoren. Alle vier vermogensvarianten (62 kW/84 pk tot 150 kW/204 pk) hebben verbruiksverlagende BlueMotion Technologies. Tevens is de Transporter er ook met 2.0 TDI Euro 5-motoren. Er is keuze uit drie uitrustingslines (Trendline, Comfortline en Highline) en vijf carrosserievarianten: Gesloten Bestelwagen, Kombi, Dubbele Cabine, Pick-up en Chassis voor opbouw.

Zelf ervaren

De nieuwe Volkswagen Caddy en de nieuwe Volkswagen Transporter zijn te bestellen, te zien én te proefrijden bij de Volkswagen Bedrijfswagen dealers in Nederland.

* In dit bericht vermelde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW, BPM en afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie.