Leusden,
27
juni
2022
|
15:49
Europe/Amsterdam

Wereldpremiere nieuwe Volkswagen Amarok op 7 juli

  • Nieuwe pick-up maakt begin juli voor het eerst zijn opwachting
  • Volkswagen Bedrijfswagen presenteert nieuwe Amarok pay-off ‘No matter what’

De Amarok, de nieuwe pick-up van Volkswagen Bedrijfswagens, beleeft op 7 juli aanstaande zijn digitale wereldpremière. In de livestream rondom het event is de nieuwe pick-up voor het eerst volledig en vrij van camouflage te zien. Naast een compleet ander design introduceert de nieuwe Amarok tal van nieuwe features en technische innovaties in het pick-up-segment.

De nieuwe Amarok van Volkswagen Bedrijfswagens support zijn nieuwe bestuurders op tal van fronten, op welke manier dan ook. Reden waarom Volkswagen Bedrijfswagens de nieuwe pick-up-generatie de pay-off ‘No matter what’ heeft meegegeven.

Een teaservideo van de Amarok is hieronder te bekijken, als preview op zijn wereldpremière die op 7 juli aanstaande vanaf 10.00 uur via een livestream te volgen is. 

download

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Volkswagen Amarok? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.