04
maart
2005
|
00:00
Europe/Amsterdam

Volkswagen ziet marktaandeel verder groeien

Volkswagen is 2005 gestart met een aantal bijzondere aanbiedingen voor zowel de Caddy, Transporter als de LT. Deze aanbiedingen leveren de kopers van een Volkswagen bedrijfswagen  niet alleen een bijzonder voordeel op, maar ook een bedrijfswagen die perfect is afgestemd op de persoonlijke wensen van de bestuurder, en een optimale functionaliteit van de auto.  De verschillende acties zijn van toepassing op vrijwel alle modellen, van de grijs-kenteken-varianten van personenauto’s tot de LT bestellers en chassis/cabines in de hogere gewichtsklassen.  


Airconditioning

Voor slechts  € 595,- bouwt Volkswagen op wens een airco-installatie in de Caddy, de Transporter of de LT. Het levert de koper een klantvoordeel op dat kan oplopen tot € 730,-, afhankelijk van het type waarin de airco wordt ingebouwd. Deze aanbieding geldt voor de meeste uitvoeringen van Caddy, Transporter en LT. Uitgezonderd zijn de Baseline-varianten van deze drie modellen, en de Transporter Comfortline en Highline met dubbele cabine, omdat deze beide laatste typen al standaard zijn uitgerust met een mechanische airconditioning. Bij de LT is deze aanbieding ook niet beschikbaar voor de Olympus-versie; ook hij is standaard al voorzien van airconditioning. De aanbieding is geldig tot 1 mei 2005.


Navigatiesysteem

De koper van een Caddy, Transporter, Multivan, LT, Sharan Van, of Golf Variant Van, kan voor een bedrag van € 595.- een VDO Dayton MS 4200RS/01 radio/CD-speler annex navigatiesysteem laten inbouwen. Het systeem is voorzien van een 4x40W versterker, een digitale RDS/TMC tuner, een navigatiesysteem met routeaanduiding door middel van spraak in het Nederlands en pictogrammen op een LCD scherm in de versterker. Het systeem houdt desgewenst rekening met actuele TMC verkeersinformatie en past de route aan op eventuele files. Het navigatiesysteem wordt geleverd met een abonnement van een jaar op het C-IQ Benelux wegennet met tenminste één update. Na afloop van dit jaar kan voor € 89,- een verlenging van het abonnement worden gekocht; bij een buitenlandse reis kan voor één maand een abonnement voor een bepaald land worden afgesloten via het internet. Wegennetdata kunnen worden opgeslagen op een buffergeheugen, waardoor de mogelijkheid ontstaat om tegelijkertijd een muziek-CD te beluisteren en het navigatiesysteem te gebruiken.  Deze aanbieding geldt tot 31 december van dit jaar.


Caddy Comfort-pakket

Voor de Volkswagen Caddy bestelwagen, met uitzondering van de Baseline, heeft de Volkswagen bedrijfswagendealer het Comfort-pakket tot 1 mei a.s. in de aanbieding met een forse korting.  Normaal gesproken wordt voor dit pakket een bedrag van € 880,- in rekening gebracht, gedurende de actieperiode is die pakketprijs gereduceerd tot een bedrag van € 445,-.  Het pakket bestaat uit elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrisch te openen en sluiten voorportierramen met comfortschakeling en inklembeveiliging, centrale vergrendeling met afstandsbediening, een safe-sluiting met binnenbediening, en een kinderslot. Verder vindt de koper in het Comfort-pakket een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, audiovoorbereiding, vier luidsprekers en een raamantenne, en een zwaardere accu (380A/72Ah voor de dieseluitvoering, 280A/60Ah voor de benzinevariant).


Bestelauto van het Jaar 2005

Ter gelegenheid van de uitverkiezing van de Volkswagen Transporter tot Nederlandse “Bestelauto van het Jaar 2005” werd voor dit type een interessant gelegenheidspakket samengesteld, dat met een reductie van maar liefst veertig procent wordt aangeboden.

Het pakket bestaat uit elektrisch verwarmde en verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare voorportierramen, een centrale vergrendeling met afstandsbediening en safe-sluiting, en een