Leusden,
12
november
2019
|
15:34
Europe/Amsterdam

Volkswagen Transporter overall winnaar Bestelauto Expo publieksprijs 2020

  • Gebruikers kiezen Transporter als hun favoriete bedrijfswagen
  • Caddy wint award in categorie ‘Gesloten bestelauto compact’
  • Transporter tevens categoriewinnaar ‘Gesloten bestelauto middenklasse’
  • Volkswagen Bedrijfswagens genomineerd in alle vijf categorieën

De Volkswagen Transporter is vandaag uitgeroepen tot overall winnaar van de Bestelauto Expo publieksprijs 2020. Er waren echter meer prijzen voor de succesvolle modellen van Volkswagen Bedrijfswagen. De Caddy won de award in de klasse ‘Gesloten bestelauto compact’, terwijl de Transporter tevens de prijs kreeg toegekend in de categorie ‘Gesloten bestelauto middenklasse’. In totaal was Volkswagen Bedrijfswagens liefst vijf maal genomineerd. De awards werden vandaag uitgereikt tijdens de Bestelauto Expo in Houten.

Volkswagen Bedrijfswagens was het enige merk dat in alle vijf categorieën van de Bestelauto Expo publieksprijs 2020-verkiezing was genomineerd. De verschillende categorieën - en de favorieten daarin van Volkswagen Bedrijfswagens - waren:

  1. Gesloten bestelauto compact: Volkswagen Caddy

  2. Gesloten bestelauto middenklasse: Volkswagen Transporter

  3. Gesloten bestelauto groot: Volkswagen Crafter

  4. Gesloten bestelauto EV: Volkswagen e-Crafter

  5. Pick-up: Volkswagen Amarok

De ‘Bestelauto Expo Publieksprijs 2020’ wordt georganiseerd door de Bestelauto Expo en is een onderscheiding voor de beste bestelauto of pick-up. Die eer ging dit jaar naar de Volkswagen Transporter. Belangrijk bij deze verkiezing is dat het ditmaal de professionals en gebruikers zijn die er dag-in-dag-uit mee werken, die hun persoonlijke favoriet kiezen en de publieksprijzen toekennen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.