Leusden,
29
januari
2016
|
11:48
Europe/Amsterdam

Volkswagen Multivan wint auto motor und sport ‘Best Car’ Award

  • Voor de 13e achtereenvolgende keer op de eerste plaats
  • Best Cars belangrijke lezersverkiezing met 115.239 stemmers

De Volkswagen Multivan is bij de jaarlijkse lezersverkiezing van het Duitse tijdschrift auto motor und sport voor de 13e achtereenvolgende maal gekroond tot ‘Best Car’ in de categorie Vans.

In deze categorie nam de Volkswagen Multivan het op tegen 51 concurrenten. Van de 115.239 deelnemende auto motor und sport-lezers kreeg de praktische Multivan 26,6% van alle stemmen, ruim voldoende voor de ‘Best Car’-titel. De Best Car-verkiezing van het bekende tijdschrift werd dit jaar voor de 40e keer georganiseerd.

Onderscheiding stimuleert
Eckard Scholz, Bestuursvoorzitter van Volkswagen Bedrijfswagens nam de eervolle onderscheiding in ontvangst en zei daarbij : “We zijn er bijzonder trots op dat we met de Multivan wederom de eerste prijs hebben behaald. Deze onderscheiding toont aan dat we onze klanten maatwerk leveren met de Multivan. Ook is deze prijs eervol voor onze werknemers. Zij produceren de Multivan met zorg én passie. Voor ons is dit een extra stimulans om kwalitatief hoogwaardige voertuigen te leveren om zo het vertrouwen van lezers en klanten te verdienen.”

Een uniek concept
De Multivan maakt deel uit van de Transporter-reeks van Volkswagen Bedrijfswagens. Alle modellen binnen deze lijn delen een slim concept. Zo hebben ze een comfortabele, hoge zit voor optimaal (over)zicht, een riant ruimteaanbod bij relatief compacte buitenafmetingen en moderne infotainmentsystemen. Bovendien kenmerkt de T-reeks zich door een dynamisch onderstel en zuinige motoren.