Leusden,
19
februari
2024
|
13:40
Europe/Amsterdam

Volkswagen Multivan nu leverbaar als rijk uitgeruste Bulli Edition

  • Nieuwe Bulli Edition biedt veel extra’s voor lagere vanafprijs, begint al bij € 59.990*
  • Altijd plug-in hybride en verkrijgbaar in twee lengtematen (L1 en L2)
  • Onderscheidend exterieur en nog luxer: panoramadak en 7 stoelen standaard

De Volkswagen Multivan is tijdelijk verkrijgbaar als extra rijk uitgeruste Bulli Edition. Hij is er in twee lengtematen (L1 en L2) en is altijd voorzien van de 218 pk (160 kW) sterke plug-in hybride aandrijflijn. De Multivan Bulli Edition is al te bestellen vanaf € 59.990* en met de tijdelijke inruilpremie** van € 3.500 wordt deze multifunctionele en luxe Volkswagen nóg bereikbaarder.

De veelzijdige en comfortabele Volkswagen Multivan leent zich perfect voor een luxe aangeklede, speciale uitvoering. De Bulli Edition is tijdelijk leverbaar in de plaats van de reguliere uitvoeringen en combineert veel extra’s voor een lagere vanafprijs dan normaal. En dankzij de eveneens tijdelijke inruilpremie van € 3.500** loopt het voordeel al snel nóg hoger op.

Extra rijk uitgerust en onderscheidende looks

De Multivan Bulli Edition onderscheidt zich aan de buitenkant met ‘Bulli’-typeplaatjes, hoogglans zwarte accenten aan de voorzijde en de 18-inch ‘Toshima’ lichtmetalen velgen, full-led koplampen met lichtgevende strip in de grille en een glazen panoramadak. De parkeerhulp vóór- en achter met parkeercamera is ook aanwezig en dankzij keyless go advanced opent en sluit de Multivan eenvoudig zonder sleutel. Vanbinnen biedt de Bulli Edition extra’s als klimaatregeling met 3 zones, Navigatie ‘Discover’ met een 10-inch display inclusief streaming- en internetpakket, ambiente verlichting met 30 te kiezen kleuren en een multifunctionele, verschuifbare tafel. Om de veiligheid van de inzittenden verder te verhogen zijn Front Assist en PreCrash Basic toegevoegd aan de standaard al uitgebreide lijst met veiligheids- en bestuurdersassistentiesystemen.

Extra aantrekkelijk instappen, altijd plug-in hybrid

Volkswagen Bedrijfswagens biedt de Multivan Bulli Edition al aan vanaf € 59.990* voor de lengtemaat L1 (4,97 meter). De langere versie L2 (5,17 meter) heeft een meerprijs vanaf € 1.270. Beide versies zijn voorzien van de 218 pk (160 kW) sterke plug-in hybride aandrijflijn met 1.4 TSI motor en elektromotor voor een elektrisch rijbereik van zo’n 50 kilometer***. Ook Multivan-rijders profiteren van vier jaar garantie (maximaal 150.000 km).

Meer informatie over de nieuwe Multivan Bulli Edition is hier te vinden. De nieuwste uitvoering van de multifunctionele Volkswagen met riante ruimte voor zeven is hier samen te stellen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor meer informatie volkswagenbedrijfswagens.nl.

** Actieperiode loopt t/m 29-06-2024.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.