Leusden,
06
juli
2022
|
15:33
Europe/Amsterdam

Volkswagen Bedrijfswagens volgt Oranje Leeuwinnen op de voet tijdens Women’s Euro 2022

  • Volkswagen Bedrijfswagens Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en Trotse supporter van alle Oranjefans
  • Rocky Hehakaija met een ID. Buzz in het spoor van het Nederlands elftal 
  • Winactie: compleet verzorgde Roadtrip voor vier naar Nederland-Zwitserland 

Het Nederlands Elftal treedt als titelverdediger aan tijdens het UEFA European Women's Championship, kortweg Women’s Euro 2022, dat vanaf vandaag plaatsvindt in Engeland. Als Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB én Trotse supporter van alle Oranjefans volgt Volkswagen Bedrijfswagens de Oranje Leeuwinnen de komende weken op de voet. Ex-voetbalster Rocky Hehakaija gaat namens de KNVB en Volkswagen Bedrijfswagens met een ID. Buzz op stap om de Oranje Leeuwinnen te volgen en verslag te doen van de wedstrijden. 

Kunnen ze het nog een keer doen? Na het winnen van het EK in 2017 zijn de Oranje Leeuwinnen tot op het bot gemotiveerd om hun titel te prolongeren. Dat moet gebeuren in Engeland. Oranje speelt de eerste groepswedstrijd op 9 juli tegen Zweden. Daarna volgen matches tegen Portugal (13 juli) en Zwitserland (17 juli). De finale van het EK Women’s Euro 2022 vindt plaats op 31 juli in het Wembley-stadion.

Zichtbaar partnership

Als Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en als Official Partner van het toernooi is Volkswagen Bedrijfswagens nauw betrokken bij het Europees Kampioenschap. Speciaal voor de Nederlands fans volgt ex-voetbalster Rocky Hehakaija de Nederlandse voetbalvrouwen. Dat doet ze op haar eigen manier en in stijl met de compleet nieuwe, elektrisch aangedreven Volkswagen ID. Buzz, uiteraard in de kleur oranje. Via de officiële kanalen van de KNVB (de website, YouTube en Instagram) doet Rocky verslag van alle wedstrijden.

Volg de Oranje Leeuwinnen op de voet

De Oranje Leeuwinnen gaan knallen. Fans die er live bij willen zijn, kunnen deelnemen aan een winactie van Volkswagen Bedrijfswagens met als hoofdprijs een volledige verzorgde roadtrip voor vier naar de wedstrijd Nederland-Zwitserland, op 17 juli aanstaande in Sheffield. Daarbij is alles inbegrepen: vervoer, verblijf, tickets voor de wedstrijd en goodies. Elke Oranje-fan kan deelnemen via de speciale Volkswagen Oranje-website

De KNVB en Volkswagen

Volkswagen Bedrijfswagens is samen met Volkswagen Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB. Samen streven ze naar een CO2-neutrale toekomst. Zo verduurzaamt de KNVB zijn wagenpark onder meer met elektrisch aangedreven ID.-modellen

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.