Leusden,
07
mei
2020
|
12:28
Europe/Amsterdam

Volkswagen Bedrijfswagens verlengt fabrieksgarantie met drie maanden

  • Extra service voor klanten die vanwege COVID-19 niet op tijd naar de werkplaats kunnen komen
  • Nederlandse werkplaatsen gewoon geopend, inclusief gepaste voorzorgsmaatregelen
Samenvatting

Volkswagen Bedrijfswagens verlengt de fabrieksgarantieperiode met drie maanden. Dit geldt voor de Amarok, Caddy, Transporter en Crafter waarvan de fabrieksgarantie afloopt in de periode tussen 1 maart en 31 mei 2020. De verlenging geldt gedurende drie maanden na het verstrijken van de officiële fabrieksgarantietermijn.

Als gevolg van COVID-19 is het voor Volkswagen Bedrijfswagen-rijders soms niet mogelijk om binnen de geldige garantieperiode noodzakelijke werkzaamheden aan hun auto te laten uitvoeren. Met de verlenging van de fabrieksgarantie met drie maanden biedt Volkswagen Bedrijfswagens een extra service in deze periode.

In Nederland zijn de werkplaatsen van de Volkswagen bedrijfswagendealers onveranderd geopend, maar worden er speciale voorzorgsmaatregelen nageleefd in verband met COVID-19. Meer informatie over deze maatregelen is beschikbaar op de website van Volkswagen Bedrijfswagens.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.