Leusden,
24
november
2017
|
08:45
Europe/Amsterdam

Volkswagen Bedrijfswagens trakteert: rijk uitgeruste 70 Editions tot eind 2017 verkrijgbaar

VW trakteert: 70 Editions tot eind 2017 verkrijgbaar

  • Speciale edities vieren 70 jaar Volkswagen in Nederland
  • Caddy, Transporter en Crafter 70 Edition extra rijk uitgerust tegen zeer aantrekkelijke prijzen
  • Klantvoordeel loopt op tot € 2.899

Het verjaardagsfeestje van Volkswagen Bedrijfswagens gaat nog even door. Om de 70ste verjaardag in Nederland te vieren, introduceerde Volkswagen Bedrijfswagens de rijk uitgeruste en gunstig geprijsde Caddy, Transporter en Crafter 70 Edition. Wie er een wil hebben, kan nog tot het einde van dit jaar bij de Volkswagen Bedrijfswagens-dealer terecht.

Volkswagen is nog het hele jaar zeventig, dus trakteert het merk tot op de laatste dag van 2017. De Caddy 70 Edition is bijvoorbeeld uitgerust met onder meer Climatic-airconditioning, Boordcomputer Plus, Adaptive Cruise Control, de grootlichtassistent Light Assist, koplampen met bi-xenon-technologie, parkeerhulp achter, het multimediasysteem Composition Audio en een multifunctioneel, met leer bekleed stuurwiel. Het totale klantvoordeel komt uit op € 1.847.

Bij de eveneens zeer rijk uitgeruste jubileumedities van de Transporter en de Crafter loopt het voordeel zelfs op tot € 2.899 en € 2.609. Ze zijn, net als de Caddy 70 Edition, te herkennen aan de speciale 70 Edition-badges op de zijschermen. Zowel de Transporter als de Crafter – die werd verkozen tot International Van of the Year 2017 – is uitgerust met ondermeer LED-koplampen. Alle 70 Edition-modellen zijn voorzien van de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app en bieden gratis rittenregistratie tot en met 2018.

De Volkswagen Caddy en Caddy Maxi 70 Edition zijn er vanaf € 18.345* en € 19.545*. Daarboven is de Transporter 70 Edition er met enkele (€ 27.210*) en dubbele cabine (€32.160*). De Crafter 70 Edition tot slot, is te koop vanaf € 26.965*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie vwbedrijfswagens.nl.