Leusden,
06
februari
2018
|
11:31
Europe/Amsterdam

Volkswagen Bedrijfswagens toont mobiele werkplaatsen op VSK 2018

Volkswagen BWG toont mobiele werkplaatsen op VSK

  • Mobiele werkplaatsen: slim ingericht mobiel kantoor
  • Maatwerk tot in detail dankzij partners Modiforce en Aluca
  • Volledig verbonden en maximaal inzicht in wagenpark dankzij Mijn Volkswagen Bedrijfswagens app

Op de VSK 2018, dé vakbeurs voor de installatiebranche (6-9 februari Jaarbeurs Utrecht), laat Volkswagen Bedrijfswagens zien dat een bedrijfswagen voor service- en installatietechnici tegenwoordig vooral een mobiele werkplaats is. Een Caddy met onderladensysteem, een Crafter met specifiek voor de installatiebranche ontworpen inrichting en een Transporter met handige gebruiksaccessoires illustreren dat op de stand van Volkswagen Bedrijfswagens tot in detail.

Om service- en onderhoudswerkzaamheden ter plekke perfect uit te kunnen voeren, hebben technische specialisten behoefte aan een doordachte, mobiele werkplaats. Op de VSK laat Volkswagen Bedrijfswagens daar slimme oplossingen voor zien.

Dubbele bodem: Caddy

Zo staat de Caddy met onderladensysteem van Aluca in de spotlights. Deze Caddy heeft een dubbele bodem met in het onderste gedeelte lades voor bijvoorbeeld gereedschap en materiaal. Daarboven bevindt zich een vlakke, vrije laadvloer, die ook als werkbank kan worden gebruikt.

Maatwerk: Transporter en Crafter

Ook de Volkswagen Transporter en Crafter zijn perfect geschikt als mobiele werkplaats. Vooral de Crafter heeft een indrukwekkende (sta)hoogte van de laadruimte. Samen met partner Aluca heeft Volkswagen Bedrijfswagens ook voor deze modellen specifieke inrichtingen voor de installatiebranche ontwikkeld. Kasten op maat zorgen in combinatie met de juiste verlichting voor een ideale werkomgeving. Dit maatwerk in combinatie met Volkswagen-eigenschappen als betrouwbaarheid, kracht en efficiency maakt Volkswagen Bedrijfswagens de mobiliteitspartner in de installatiebranche.

Maximaal verbonden met de Mijn Volkswagen app

Een slimme feature die Volkswagen Bedrijfswagens tijdens de VSK 2018 presenteert, is de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. Deze app, die is verbonden met een module in de bestelwagen, biedt ondernemers vele voordelen. Een belangrijke en handige feature van deze app is de Think Blue-score die zuinig rijden stimuleert. Want hoe lager het verbruik, des te hoger de score. Op interactieve wijze maakt de Think Blue-score daarmee een brandstofbesparing tot 14 procent mogelijk.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app wordt de ritregistratie eenvoudiger dan ooit. Tevens informeert de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app de berijder wanneer een servicebeurt aanstaande is. Ook een APK wordt tijdig via de app aangegeven. Daarnaast checkt de app de belangrijkste functies van de bedrijfswagen, waaronder de verlichting, accu, bandenspanning en het remsysteem. Mocht de bestuurder onverhoopt toch met pech langs de weg stranden, dan is hulp nabij dankzij de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice die via de app direct kan worden ingeschakeld.

Meer informatie over de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app, evenals de mobiliteitsoplossingen binnen de service- en installatiebranche, is te vinden op http://www.vwbedrijfswagens.nl/mijnbedrijfswagen.

De Volkswagen Bedrijfswagens-stand op de VSK 2018 is gratis te bezoeken: klik hier voor toegangskaarten.

 

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.