Leusden,
16
februari
2017
|
14:43
Europe/Amsterdam

Volkswagen Bedrijfswagens: onderaan de streep een slimme investering

  • Onderaan de streep-deals: tot en met 9 april voordeel op alle fronten
  • Tijdelijk verkrijgbaar: Caddy en Transporter Economy Edition
  • Alle Volkswagen bedrijfswagens gedurende actieperiode gratis connected

De bedrijfswagens van Volkswagen zijn perfect gereedschap voor ondernemers: ze doen hun werk optimaal, zijn betrouwbaar én hebben een historisch bewezen hoge restwaarde. Met de ‘Onderaan de streep-deals’ wordt een Volkswagen bedrijfswagen nu nog aantrekkelijker. Zo zijn de Caddy en Transporter er tijdelijk als extra voordelige Economy Edition. Bovendien zijn er extra’s als Line-voordeel, een inruilpremie en een scherp financierings- en verzekeringsaanbod.

Met de Onderaan de streep-deals hebben ondernemers bij Volkswagen Bedrijfswagens een extra streepje voor. Dat begint met de tijdelijk verkrijgbare Economy Editions van de Caddy en de Transporter. Deze modellen zijn zeer compleet uitgerust met onder meer airco, Elektrisch pakket en Radio ‘Composition Audio’ met telefoonvoorbereiding. Bovendien zijn ze zonder meerprijs connected. De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app helpt de bestuurder een zuinigere rijstijl aan te leren, maakt het mogelijk de auto op afstand te volgen en omvat bovendien een ritregistratiesysteem. Inclusief inruilpremie loopt het Onderaan de streep-voordeel op tot 3.500 euro voor de Caddy en tot 3.100 euro voor de Transporter. De Caddy Economy Edition is er vanaf 13.995 euro* en de Transporter Economy Edition vanaf 19.395 euro*.

Meer Onderaan de streep-voordeel
In de actieperiode profiteren ondernemers onderaan de streep ook van
andere voordelen. Zo zijn alle Lines voor de Caddy/Caddy Maxi, de Transporter (ook met dubbele cabine) en de huidige Crafter extra voordelig. Bovendien zijn de actiemodellen gratis connected en is op de Caddy en Transporter ook de inruilpremie van toepassing. Kopers van de huidige Crafter profiteren bovendien extra van de voorraadpremie. Afhankelijk van het gekozen model varieert het Onderaan de streep-voordeel van ruim 4.800 euro tot ruim 6.500 euro. De Caddy en Transporter kunnen bovendien voor een aantrekkelijke prijs worden uitgevoerd met Eco leder 2.0, een hoogwaardige bekleding van het meubilair met keuze uit zes kleuren. Het voordeel hiervan bedraagt 300 euro.

Speciale financierings- en verzekeringsactie
In de actieperiode kunnen klanten bovenop alle genoemde aanbiedingen tevens gebruikmaken van een speciale financierings- en verzekeringsactie van Careport, het financiële dienstenpakket van Volkswagen Bedrijfswagens. Voor de actuele financierings- en verzekeringsactie van Careport geldt een rentepercentage van 4,99%, waardoor de vanafprijs van een Caddy slechts 50 euro per week bedraagt. Voor een Transporter komt het vanaf-weekbedrag op 71 euro, voor de Crafter op 81 euro en voor de stoere Amarok op 126 euro.

Tijdens de actie krijgen klanten bij CarePort Financial Lease 4 jaar gratis garantie of 40% korting op een CarePort Reparatie- en Onderhoudscontract. Verder kan het contract tussentijds kosteloos worden overgesloten en ontvangt de klant een gratis uitgebreide ‘gereedschap- en goederenverzekering’ ter waarde van € 726 bij het afsluiten van een CarePort allrisk verzekering. Meer informatie is beschikbaar op volkswagenbedrijfswagens.nl/onderaandestreep.

De Onderaan de streep-actieperiode loopt van 16 februari tot en met 9 april 2017.

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn exclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie http://www.vwbedrijfswagens.nl/verkoopinformatie.