Leusden,
30
oktober
2019
|
16:43
Europe/Amsterdam

Volkswagen Bedrijfswagens 5 keer genomineerd voor Bestelauto Expo awards

Samenvatting

Bestelauto Expo heeft vandaag de shortlist van de publieksprijs 2020 bekendgemaakt. Volkswagen Bedrijfswagens is het enige merk dat in alle vijf categorieën is genomineerd. Stemmen op de shortlist kan nog tot 11 november. De winnaars van de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020 worden bekendgemaakt tijdens de Bestelauto Expo 2020 die op 12 en 13 november plaatsvindt in Houten.

De ‘Bestelauto Expo Publieksprijs 2020’ wordt georganiseerd door Bestelauto Expo en is een onderscheiding voor de beste bestelauto of pick-up volgens de professionals die er dag-in-dag-uit mee werken. De Publieksprijs wordt uitgereikt in vijf verschillende categorieën en Volkswagen Bedrijfswagens is na de eerste stemrondes het enige merk dat in alle vijf categorieën is genomineerd. De verschillende categorieën - en de favorieten daarin van Volkswagen Bedrijfswagens - zijn:

  1. Gesloten bestelauto compact: Volkswagen Caddy
  2. Gesloten bestelauto middenklasse: Volkswagen Transporter
  3. Gesloten bestelauto groot: Volkswagen Crafter
  4. Gesloten bestelauto EV: Volkswagen e-Crafter
  5. Pick-up: Volkswagen Amarok

Stemmen kan nog tot en met 11 november op de website van Bestelauto Expo. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens Bestelauto Expo 2020, het nationale vakevenement voor iedereen die actief is in het bedrijfswagensegment tot 3.500 kg. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.