25
juni
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Volkswagen Bedrijfswagens zet de onderhoudsprijzen vast

Volkswagen bedrijfswagens weten niet van ophouden, zeker niet als het reguliere onderhoud wordt uitgevoerd door op en top geschoolde technici van Volkswagen bedrijfswagendealers. Zij werken volgens de officiële fabrieksrichtlijnen en maken daarbij altijd gebruik van de juiste gereedschappen en originele onderdelen. 


Bedrijfswagens met ervaring

Ook Volkswagen bedrijfswagens met enige of zelfs ruime ervaring blijven in topconditie door onderhoudsbeurten op tijd te laten uitvoeren door de officiële Volkswagen bedrijfswagendealer. De vaste lage onderhoudsprijzen zijn er nu al voor diverse benzine- en diesel-modellen: Caddy en Caddy Maxi (t/m 2007), de Transporter T5 en Crafter (t/m 2007), de Transporter T4 en de LT. De prijzen starten bij 229 euro voor een grote onderhoudsbeurt van de Caddy (T5 vanaf 279 euro; Crafter 319 euro). Alle prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW en gelden voor een basis long life onderhoudsbeurt. Op basis van fabrieksvoorschriften kunnen hier extra werkzaamheden en/of vervangingen bijkomen. Klanten worden hierover natuurlijk vooraf geïnformeerd door hun Volkswagen bedrijfswagendealer. 


Alleen maar voordelen

Klanten die kiezen voor onderhoud tegen vaste lage prijzen weten  niet alleen zeker dat hun Volkswagen bedrijfswagen in topconditie blijft. En er zijn meer voordelen. Zo is gratis pechhulp  inbegrepen en zijn originele onderdelen 24 maanden gegarandeerd. Tot en met eind 2012 kost vervangend vervoer (Caddy) slechts 20 euro per dag (exclusief BTW). Bovendien krijgt de klant een waardebon die goed is voor een gratis APK, handig voor als die keuring niet tijdens de grote onderhoudsbeurt is uitgevoerd.