Leusden,
07
maart
2022
|
11:59
Europe/Amsterdam

Volg de wereldpremière van de Volkswagen ID. Buzz live

  • Onthulling Volkswagen ID. Buzz op woensdag 9 maart, vanaf 19:00 uur
  • Wereldpremière is live te volgen op de Volkswagen Newsroom
Samenvatting

Op woensdag 9 maart beleeft de productieversie van de elektrisch aangedreven Volkswagen ID. Buzz zijn wereldpremière. Om 19:00 uur Nederlandse tijd wordt de ID. Buzz onthuld. De presentatie is live te volgen onderaan deze pagina.

2022 is voor Volkswagen een historisch jaar. Het is precies 75 jaar geleden dat de Nederlander Ben Pon zijn beroemde schets voor de iconische Volkswagen T1 maakte. Met de wereldpremière van de ID. Buzz schrijft Volkswagen opnieuw geschiedenis. Als onderdeel van Volkswagens elektrische offensief, krijgt de nieuwe ID. Buzz een belangrijke rol in de doelstelling om de CO2-uitstoot in 2050 geheel tot nul te reduceren. 

De elektrisch aangedreven ID. Buzz is gebaseerd op Volkswagen’s elektrische MEB-platform, en verschijnt aanvankelijk in twee verschillende uitvoeringen op de markt: als ID. Buzz (vijfpersoons) en als ID. Buzz Cargo (bestelwagen). De eerste exemplaren van deze versies worden in september geleverd. Later verschijnen er meer uitvoeringen van de ID. Buzz.

De wereldpremière van de Volkswagen ID. Buzz is woensdag 9 maart vanaf 19:00 uur live te volgen via onderstaande videoplayer.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.