Leusden,
25
januari
2023
|
10:00
Europe/Amsterdam

Van den Brug wint Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2023’ award

  • Hoge scores op alle belangrijke punten goed voor prestigieuze titel
  • Den Engelsen uitgeroepen tot Sales Dealer van het Jaar 2023
  • Pon Dealer behaalt titel Service Dealer van het Jaar 2023
  • Focus op individuele wensen: Muntstad Maatwerk Dealer van het Jaar 2023
Samenvatting

Van den Brug uit Drachten heeft de Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2023’ award gewonnen en mag zich een jaar lang de beste Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van Nederland noemen. De onderscheiding maakt vooral duidelijk dat Van den Brug er zeer goed in slaagt om klanten centraal te stellen. Met hoge scores op specifieke onderdelen als sales, service en maatwerk vielen respectievelijk Den Engelsen, Pon Dealer en Muntstad eveneens in de prijzen. Alle awards werden uitgereikt tijdens een speciale jaarbijeenkomst in MOVE Amsterdam.

Alle Volkswagen Bedrijfswagens-dealers zetten zich dag in dag uit in om het werk van hun klanten door te laten gaan. De beste bedrijfswagens en service van het hoogste niveau staan daarbij centraal. Met de jaarlijkse Dealer van het Jaar-award stimuleert importeur Pon’s Automobielhandel elke dealer om de lat elk jaar opnieuw weer hoger te leggen op het gebied van service en klanttevredenheid. Op deze en andere punten - zoals marktbewerking voor sales en service en de professionaliteit van marketing- en PR-activiteiten -  kunnen alle dealers elke maand punten scoren. Van den Brug kwam daarbij als beste uit de bus en mag daarom een jaar lang de prestigieuze titel Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar voeren.

Robert Jan van de Berg, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens, over de winnaar van de Dealer van het Jaar-award: “Van den Brug heeft in een jaar waarin alles weer op gang kwam laten zien dat het zijn klanten perfect bedient. Het bedrijf staat niet alleen voor producten en service van topklasse, maar fungeert ook als sparringpartner voor zijn klanten. Zeker in een tijd waarin elektrificatie een steeds grotere rol speelt, is dat van groot belang.”

Tjeerd Adema, Algemeen Directeur van Van den Brug, toonde zich verheugd met de prestigieuze titel. Wij zijn trots dat Van den Brug de Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar is geworden. En dat in 2023, het jaar waarin we ook ons 100-jarig bestaan vieren en meer dan ooit willen laten zien waar we als bedrijf voor staan; Beter. Beter voor iedereen en met mekaar. Want dankzij onze mensen hebben we deze prijs gewonnen. Van onderhoud tot aanschaf en alles daartussen en eromheen: samen werken we als één team. We denken met de klant mee en zijn altijd op zoek naar de beste maatwerkoplossingen. Dit predicaat is een prachtige waardering voor de geleverde inzet en maakt 2023 nog beter.”

Uitblinken op specifieke punten

Bij de Dealer van het Jaar-verkiezing worden ook dealers onderscheiden die op specifieke punten zeer sterk naar voren komen. Zo kreeg Den Engelsen Bedrijfswagens uit Eindhoven voor zijn uitstekende verkoopprestaties de Sales Dealer van het Jaar-award en werd Pon Dealer uit Amersfoort uitgeroepen tot Service Dealer van het Jaar. Muntstad uit Utrecht liet zien perfect te kunnen inspelen op zelfs de meest individuele wensen en eisen van klanten en ontving daarmee de welverdiende titel Maatwerk Dealer van het Jaar. 

Robert Jan van de Berg: “We zijn trots op alle winnaars van vandaag. Als de Dealer van het Jaar-verkiezing één ding heeft laten zien, dan is het wel dat onze complete Volkswagen Bedrijfswagens-organisatie op bijzonder hoog niveau acteert. Daardoor zijn onze klanten ervan verzekerd dat ze bij Volkswagen Bedrijfswagens altijd aan het goede adres zijn.”

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.