Leusden,
16
februari
2017
|
12:33
Europe/Amsterdam

Vallei Auto Groep beste Nederlandse dealer van Volkswagen Bedrijfswagens in 2017

  • Dealer van het Jaar-onderscheiding uitgereikt tijdens dealercongres in Studio 21
  • Auto Muntstad uitgeroepen tot Service Dealer van het Jaar 2017
  • Ames Autobedrijf verdient onderscheiding Sales Dealer van het Jaar 2017

Vallei Auto Groep is uitgeroepen tot beste dealer van Volkswagen Bedrijfswagens van Nederland. Tijdens een feestelijke dealerbijeenkomst in Studio 21 in Hilversum heeft het complete bedrijfswagenteam van Vallei Auto Groep daarvoor de ‘Beste Dealer Award 2017’ in ontvangst genomen.

De ‘Beste Dealer Award’ is een onderscheiding die in het leven is geroepen door Pon’s Automobielhandel B.V., de importeur van Volkswagen Bedrijfswagens in Nederland. De prijs is bedoeld om bedrijfswagendealers te inspireren en stimuleren tot topprestaties. Alle dealers van Volkswagen Bedrijfswagens worden daarom het hele jaar door beoordeeld op een groot aantal punten. Dat gaat onder meer om de klantgerichtheid van de bedrijven, de flexibiliteit in het maken van afspraken, de verlengde openingstijden van de werkplaatsen, de verkoopprestaties en de uitstraling van de hele bedrijf. Ook de professionaliteit van de marketing- en PR-inspanningen behoort tot de beoordelingscriteria.

Topscores voor Vallei Auto Groep
Vallei Auto Groep met vestigingen in Veenendaal, Ede, Scherpenzeel en Wageningen is de tweede Volkswagen Bedrijfswagens-dealer die de Beste Dealer Award kreeg toegekend. Rinke van Keimpema, directeur Volkswagen Bedrijfswagens Nederland, benadrukte bij de overhandiging van de prijs dat Vallei Auto Groep over de hele linie uitstekende rapportcijfers laat zien: “Het bedrijf in de Gelderse Vallei combineert een goede verkoopprestatie met een zeer goede klantentevredenheid. Dat is in deze branche een cruciale factor: een bedrijfswagen is onmisbaar gereedschap voor ondernemers, waarop ze moeten kunnen vertrouwen. Het bedrijfswagencentrum van Vallei Auto Groep maakt daar met zijn producten en diensten op imponerende wijze werk van. Tevens heeft Vallei Auto Groep de Servicebeloften uitstekend in hun DNA verankerd. De medewerkers zijn enorm betrokken en voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor de tevredenheid van hun klanten. Het bedrijf heeft deze onderscheiding dan ook dik verdiend.”

Service Dealer en Sales Dealer van het Jaar 2017
Naast deze overall award werden op deelgebieden nog twee zeer eervolle onderscheidingen uitgereikt: Auto Muntstad uit Utrecht werd uitgeroepen tot Service Dealer van het Jaar en Ames Autobedrijf uit Dordrecht kreeg voor het tweede jaar op rij de onderscheiding Sales Dealer van het Jaar, resp. vanwege de hoogste klantwaardering voor de service en de hoogste score op verkoopaantallen.

 

Fotobijschriften:
Foto 1&2: Het team van Vallei Auto Groep neemt de Dealer van het Jaar 2017 award in ontvangst.
Foto 3&4: Sales Dealer van het Jaar voor het tweede jaar op rij: Ames Autobedrijf
Foto 5&6: Auto Muntstad uitgeroepen tot Service Dealer van het Jaar 2017