Leusden,
14
september
2016
|
09:45
Europe/Amsterdam

Tot 6.300 euro voordeel tijdens de Volkswagen Bedrijfswagens Vriendenprijs Weken

  • Veel voordeel op alle uitrustingslines van de Caddy en Transporter
  • Aantrekkelijke inruilpremies voor Caddy, Transporter en Crafter
  • Caddy, Transporter en Crafter tijdelijk zonder meerprijs met Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app

Volkswagen Bedrijfswagens verzorgt voor de negende maal de Vriendenprijs Weken. Van 14 september tot en met 6 november profiteren ondernemers van veel voordeel op de uitrustingslines van Caddy en Transporter en van aantrekkelijke inruilpremies op alle modellen. Dan is er nog een Vriendenprijs Weken-primeur: elke bedrijfswagen van Volkswagen die in deze actieperiode wordt aangeschaft, is zonder meerprijs connected met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. Zo kan het totale voordeel oplopen tot ruim 6.300 euro op een Transporter.

Tijdens de Vriendenprijs Weken zijn alle bedrijfswagens van Volkswagen er met volop voordeel. Dat begint bij de Caddy en de Transporter. Deze populaire modellen zijn in de actieperiode voor alle uitrustingslines extra gunstig geprijsd. Voor de Caddy in de luxe Highline-uitvoering betekent dat een klantvoordeel van 4.250 euro en voor de Transporter zelfs 5.310 euro. Ondernemers profiteren tijdens de Vriendenprijs Weken ook van interessante inruilpremies. Voor de Caddy bedraagt die 500 euro, voor de Transporter 750 euro en voor de grote Crafter zelfs 2.000 euro.

Gratis connected
Elke Caddy, Transporter en Crafter die tijdens de Vriendenprijs Weken wordt aangeschaft, is ook nog eens gratis connected. De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app is hierbij de spil. Deze app helpt bij het aanhouden van een zuinige rijstijl, biedt een fiscus-proof ritregistratie en geeft inzicht in de technische staat van de bedrijfswagen. Ook laat de App altijd en overal zien of de deuren afgesloten zijn en wijst de app altijd de weg naar de auto – handig op drukke parkeerplaatsen en onbekend terrein, maar bijvoorbeeld ook wanneer een auto wordt gestolen.

Tijdens de Vriendenprijs Weken zijn de bedrijfswagens zonder meerprijs connected met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app en krijgen kopers één jaar lang gratis gebruik van de ritregistratie. Dat betekent een voordeel van 288 euro. Dit komt bovenop het uitrustingsline-voordeel en de inruilpremie. Het totale voordeel kan zo oplopen tot 6.300 euro.