09
april
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Startklaar-campagne bij Volkswagen Bedrijfswagens‘Startklaar’ is een actie voor ondernemers die kunnen rekenen. Dat begint met de Volkswagen Caddy. Voor de SDI-uitvoering van de meest verkochte bedrijfswagen van Nederland geldt tot 10 mei aanstaande een extra voordeel van 250 euro (exclusief btw). Dit bedrag komt bovenop de reeds bestaande acties zoals een korting van 1.000 euro die onlangs van kracht is geworden op de Caddy SDI. Voor de overige uitvoeringen van de Caddy geldt een Startklaar-voordeel van 500 euro.


Ook de populaire Volkswagen Transporter speelt een belangrijke rol in de Startklaar-campagne. Dat geldt zelfs voor de zeer complete Transporter T-Edition. Deze beschikt standaard al over een pakket extra’s met parkeerhulp en lichtmetalen velgen en daar komt nu nog eens 1.000 euro Startklaar-voordeel bij. Voor de overige Transporter-uitvoeringen ligt 1.250 euro voordeel startklaar. Voor het grote werk is er de Volkswagen Crafter. En die grote klussen worden des te aantrekkelijker dankzij 1.500 euro Startklaar-voordeel op alle Crafter-modellen.


Direct aan het werk

Startklaar staat niet alleen voor scherpe prijzen. Wat de verschillende aanbiedingen nog aantrekkelijker maakt, is dat er gelijk met de nieuwe auto gewerkt kan worden. Alle Startklaar-modellen zijn namelijk uit voorraad leverbaar. En daarmee is Startklaar de ideale campagne voor berekenende ondernemers: een scherp tarief en vervolgens gelijk aan het werk. En dat is wel zo efficiënt. Startpunt voor het voordeel van Startklaar is www.startklaar.nl.  Uiteraard kan men met Volkswagen Bedrijfswagens ook gebruik maken van de onlangs voorgestelde sloopregeling. Meer informatie hierover is te vinden op www.nationalesloopregeling.nl.