Leusden,
16
oktober
2018
|
14:31
Europe/Amsterdam

Sportief aan het werk met de nieuwe Transporter Sport

Sportief aan het werk met de nieuwe Transporter Sport

  • Sportieve looks met stylingaccenten in contrastkleur
Samenvatting

Als ondernemer wil je met je bestelbus goed voor de dag komen. Extra luxe en looks zijn elementen die je ook van een bus mag verlangen. Daarom is de Volkswagen Transporter er nu ook in Sport-uitvoering.

De Transporter Sport onderscheidt zich door opvallende accenten, om te beginnen met de ‘corner styling’ op de voorbumper in zwart of grijs (afhankelijk van de exterieurkleur). Ook de sidestyling ter hoogte van de dorpels is uitgevoerd in zwart of grijs. De subtiele striping op de flanken zet de strakke lijnvoering van de Transporter extra kracht bij. Verder is de extra sportieve Transporter herkenbaar aan de Sport-logo’s op de voorschermen en de unieke Sport beschermrand van de achterbumper. De voorschermen en luxe vloermatten zijn voorzien van het Sport-embleem.

Het Sport-pakket is leverbaar voor de Transporter Highline en Exclusive Edition (Gesloten Bestelwagen en Dubbele Cabine) en kost € 700 euro. Voor meer informatie over de Transporter in Sport-uitvoering: Https://www.vwbedrijfswagens.nl/nl/ontdek-en-koop/acties/Transporter.html

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.