Leusden,
09
maart
2020
|
15:48
Europe/Amsterdam

Pouw is Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2020

  • Pouw scoorde overall de hoogste scores in verkoop én service
  • Pon Dealer verkozen tot Service Dealer van het Jaar 2020 
  • Den Engelsen Bedrijfswagens benoemd tot Sales Dealer van het Jaar 2020
  • Vallei Auto Groep uitgeroepen tot Maatwerk Dealer van het Jaar 2020

 

Pouw mag zich in 2020 de beste Nederlandse dealer van Volkswagen Bedrijfswagens noemen. Het team van de dealergroep behaalde op alle criteria in de jaarlijkse verkiezing zeer hoge scores. 

Pon’s Automobielhandel, de importeur van Volkswagen Bedrijfswagens beoordeelt alle Nederlandse dealers elke maand op criteria die voor klanten van groot belang zijn. Klantentevredenheid voor zowel salesverkoop als service zijn belangrijke criteria waarop wordt gemeten. Verder spelen de marktbewerking voor sales en service, de samenwerking tussen de afdelingen Sales en Service en de professionaliteit van marketing- en PR-inspanningen van de dealers een belangrijke rol.

Pouw de grote winnaar

Pouw, met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle, mag zich op basis van uitstekende prestaties in 2019 de beste Volkswagen Bedrijfswagens dealer van 2020 noemen. Robert-Jan van den Berg, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens Nederland: “Het is Pouw afgelopen jaar gelukt om op vrijwel alle beoordelingscriteria zeer hoog te scoren. Met een zeer hecht en constant team van medewerkers weet Pouw al jaren zijn klanten perfect te bedienen op zowel het gebied van verkoop als service. De medewerkers zijn enorm betrokken en voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor de tevredenheid van hun klanten. Pouw heeft deze onderscheiding dan ook dik verdiend.”

Volgens manager development Femke Keuper van Pouw is de prijs het resultaat van een drie jaar geleden ingezette, nieuwe werkwijze. “Onze directeur, Evert Muller, had een droom waarin hij een intensieve samenwerking voorzag tussen de fleet- en de lease-afdeling, waarbij we werken met het ‘binnen- en buitenprincipe’. De buitendienst richt zich volledig op de marktbewerking. Ze doen dan ook twintig bezoeken per week en dat werpt zijn vruchten af”, aldus Femke. 

Meer prijswinnende dealers

Naast Pouw vielen nog drie dealers van Volkswagen Bedrijfswagens in de prijzen: Den Engelsen Bedrijfswagens, met vestigingen in Eindhoven, Nijmegen, Venlo en Stein werd vanwege uitstekende verkoopprestaties uitgeroepen tot Sales Dealer van het Jaar. Pon Dealer, met meerdere vestigingen in Midden-Nederland, kreeg net als vorig jaar de Service Dealer van het Jaar award. Vallei Auto Groep, uit de Utrechtse en Gelderse Vallei, had de eer om de Maatwerk Dealer van het Jaar award in ontvangst te nemen. Een topprestatie van de vier winnende dealers waar zij als Volkswagen Bedrijfswagens teams trots op mogen zijn!

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.