10
september
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Postbedrijf Sandd investeert duurzaam

Investering in wagenpark Sandd

Tijdens een feestelijke ceremonie in het Koopmanshuis van Pon’s Automobielhandel in Leusden nam Sandd de eerste sleutel in ontvangst van één van de eerste 73 nieuwe Volkswagen Crafter-modellen. Naar verwachting zal in 2012 het totale wagenpark van Sandd zijn vernieuwd. Deze investering is voor Sandd een belangrijke stap in het kader van duurzaamheid. Met de nieuwe crafters wordt namelijk een verbruiksbesparing en een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot gerealiseerd. En daarmee is de Crafter voor Sandd, naast duurzaamheid, ook op het gebied van efficiency en comfort voor de chauffeur, de ideale (post)bestelwagen.Volledig Klimaatneutraal

Gert-Jan Morsink, CEO Sandd: “Sandd was in 2008 het eerste postbedrijf dat volledig klimaatneutraal opereerde. Dat is tot op de dag van vandaag zo. Naast de besparing die de nieuwe crafters bijdragen, wordt de overige CO2 al volledig gecompenseerd.  In totaal neemt Sandd hiermee een voorschot op de steeds hogere normen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de postmarkt, zoals bij Europese aanbestedingen. Door deze forse investering in het wagenpark benadrukt Sandd dat duurzaamheid van groot belang is voor de organisatie.”


Sandd

Sandd is het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Met vaste bezorgdagen, aantrekkelijke tarieven en een betrouwbare goede kwalitatieve dienstverlening bezorgt Sandd sinds 2001 geadresseerd drukwerk voor een uiteenlopende klantenkring van postorderaars tot banken, verzekeraars, tijdschriften en direct mails tot loterijen en charitatieve instellingen. De doelstelling van Sandd is een marktaandeel van 20-25%.