21
januari
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Ook in 2010 een goede zaak: Volkswagen CaddyDe Caddy is een bestelauto waar ondernemers op kunnen rekenen. Hij biedt krachtige en toch zuinige motoren in combinatie met een uitgekiend ruimteaanbod en een hoge mate van betrouwbaarheid en representativiteit. Daar komt nu een extra scherpe prijsstelling bij. De Caddy 1.9 TDI Baseline (55 kW/75 pk) is namelijk leverbaar vanaf 11.900 euro (excl. BTW).  De reguliere prijs van dit model bedraagt 12.300 euro.


De extra complete Caddy C-Edition

De Caddy is ook leverbaar in C-Edition uitvoering. De standaarduitrusting wordt in dit geval verrijkt met onder andere climatic airconditioning, lichtmetalen velgen, elektrische verstelmogelijkheden van spiegels (ook verwarmd) en ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, licht- en regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, cruise control, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en parkeerhulp achter. Daarnaast zijn de buitenspiegels, bumpers en handgrepen in carrosseriekleur. De Volkswagen Bedrijfswagen dealer factureert voor dit complete pakket extra’s slechts 795,- euro in plaats van de reguliere meerprijs van 4.700 euro. Zakelijke rekenaars weten dan dat het klantvoordeel maar liefst 3.905 euro bedraagt.


Extra stabiliteit en grip: Caddy Maxi 4Motion

Nieuw in het programma is de Caddy Maxi 4Motion. Dit model beschikt over een intelligent vierwielaandrijvingsysteem dat onder alle omstandigheden optimale grip en stabiliteit biedt. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de praktische mogelijkheden die de Caddy Maxi (Bestelwagen van het Jaar 2009) biedt zoals een laadvolume van 4,2 m3, een laadruimte met een lengte van 2,25 meter, een maximale laadhoogte van 1,26 meter en optimale toegang tot de laadruimte door middel van handige deuren achter en een schuifdeur opzij. De Caddy Maxi 4Motion met 1.9 TDI 77kw/105 pk is nu te bestellen voor prijzen vanaf 18.400,- euro.


(Duurzame) aanbiedingen

Ook voor andere populaire modellen van het Volkswagen Bedrijfswagengamma gelden op dit moment zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Diverse (comfortverhogende) accessoirepakketten voor de Transporter en de Crafter worden daarbij tegen extra scherpe tarieven aangeboden. Het Eco-pakket voor de stoere Crafter springt daarbij speciaal in het oog. De Crafter wordt in dat geval voorzien van een motor Start-Stop-systeem, cruise control en een bandenspanningcontrolesysteem. Het motor Start-Stop-systeem zorgt ervoor dat de motor van de Crafter automatisch afslaat zodra de auto tot stilstand komt (bijvoorbeeld voor een verkeerslicht of bij aankomst op het afleveradres). Zodra de bestuurder de koppeling intrapt, start de motor automatisch weer. Dit is niet alleen comfortabel, maar het zorgt zeker in stadsverkeer voor een aanzienlijke daling van het verbruik (met 0,5l/100km én de uitstoot van schadelijke gassen. Het Eco-pakket wordt tijdelijk aangeboden voor 595,- euro. Aangezien de normale meerprijs hiervoor 1.200 euro bedraagt, is deze investering extra snel terugverdiend door het lagere brandstofverbruik.


De Volkswagen Bedrijfswagen-dealer geeft graag een overzicht van alle speciale aanbiedingen die gelden voor de Caddy, de (nieuwe) Transporter en de Crafter.