Leusden,
17
maart
2017
|
11:27
Europe/Amsterdam

Nooit meer te veel betalen voor parkeren met Volkswagen Bedrijfswagens

Nooit meer te veel betalen voor parkeren

  • Optimaal parkeergemak: Parkmobile, de nummer 1 parkeerapp van Nederland, nu geïntegreerd in de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app
  • Unieke feature: nooit meer te veel betalen dankzij de automatische afmeldfunctie

Volkswagen bedrijfswagenrijders betalen vanaf nu nooit meer te veel voor parkeren. Door de samenwerking met Parkmobile biedt de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app namelijk niet alleen alle bekende voordelen van de Parkmobile app, maar ook een unieke feature: de betaling stopt automatisch bij het verlaten van de parkeerplek.

Volkswagen Bedrijfswagen-rijders die de nieuwe parkeerfunctionaliteit van de app gebruiken, krijgen automatisch een melding op hun smartphone wanneer ze voor een parkeerplek moeten betalen. Deze notificaties zijn eenvoudig uit te schakelen voor gebieden waarvoor de berijder een vergunning heeft, of bij parkeren op eigen terrein. De betaling voor de parkeeractie stopt automatisch wanneer de gebruiker weer wegrijdt of als de maximale parkeerduur is verstreken. De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app biedt niet alleen optimaal parkeergemak, maar voorkomt ook te hoge parkeerkosten omdat gebruikers, vanwege de unieke, automatische afmeldfunctie nooit meer kunnen vergeten een parkeersessie stop te zetten.

Nadat een parkeersessie is beëindigd krijgt de gebruiker een samenvatting te zien van de locatie, parkeertijd- en kosten. Betaling geschiedt maandelijks, automatisch via Parkmobile.

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app
Door de samenwerking met Parkmobile worden de praktische mogelijkheden van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app opnieuw verder uitgebreid. De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app biedt ondernemers vele voordelen. Een belangrijke en handige feature van deze app is de Think Blue-score die zuinig rijden stimuleert. Want hoe lager het verbruik, des te hoger de score. Op interactieve wijze maakt de Think Blue-score daarmee een brandstofbesparing tot 14 procent mogelijk.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app wordt de ritregistratie eenvoudiger dan ooit. De app biedt een duidelijk overzicht van alle gemaakte ritten, met een onderscheid tussen privé-, zakelijke en woon-werkritten. Zo wordt veel tijd én geld bespaard bij het voeren van de administratie. Tevens informeert de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app de berijder wanneer een servicebeurt aanstaande is. Ook een APK wordt tijdig via de app aangegeven. Daarnaast checkt de app de belangrijkste functies van de bedrijfswagen, waaronder de verlichting, accu, banden en het remsysteem. Mocht de bestuurder onverhoopt toch met pech langs de weg stranden, dan is hulp nabij dankzij de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice die via de app direct kan worden ingeschakeld.

Fleetportal: meer overzicht, meer inzicht en minder kosten
Speciaal voor wagenparkbeheerders biedt Volkswagen Bedrijfswagens de overzichtelijke Fleetportal. Hiermee kunnen wagenparkbeheerders hun totale wagenpark efficiënter inzetten, kosten beheersen en tegelijkertijd voldoen aan de regels van de Belastingdienst. Met de Fleetportal, die communiceert met dezelfde module waaraan ook de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app is gekoppeld, is in één oogopslag duidelijk welke bedrijfswagens – van Volkswagen, maar ook van andere merken – actief zijn, welke beschikbaar zijn en welke aan onderhoud toe zijn. Bovendien kan de Fleetportal het brandstofverbruik van verschillende berijders met elkaar vergelijken aan de hand van hun Think Blue-score. Zo worden bestuurders zich meer bewust van verbeterpunten in hun rijgedrag en kunnen verantwoord rijdende bestuurders worden beloond. Resultaat: schades beperken en brandstofkosten verlagen.

Meer informatie over de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app en het toevoegen van de nieuwe parkeerfunctie voor bestaande gebruikers van de app is beschikbaar op http://www.vwbedrijfswagens.nl/mijnbedrijfswagen.

Parkmobile
Parkmobile is de meest gebruikte parkeerapp van Nederland. Parkmobile-gebruikers betalen slim en veilig parkeergeld in meer dan 170 steden in Nederland en België via de app, bellen of sms. Betaling geschiedt via creditcard of automatische incasso op basis van één overzichtelijke maandelijkse factuur. Met Parkmobile heeft de automobilist de parkeermeter altijd op zak en kleingeld of bankpas zijn niet meer nodig.

De nieuwe parkeerfeature van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app en Parkmobile is geschikt voor straatparkeren en is vanaf heden beschikbaar.