Leusden,
05
januari
2017
|
16:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe Volkswagen Crafter chassiscabine nu te bestellen

Volkswagen Bedrijfswagens is gestart met de voorverkoop van de voorwielaangedreven Crafter chassiscabine. Deze versie van de nieuwe Crafter is bij uitstek geschikt te maken voor de specifieke toepassingen die in de verschillende branches in zijn segment vereist zijn. De nieuwe Crafter chassiscabine is leverbaar vanaf € 25.000*.

Volkswagen heeft de nieuwe generatie Crafter geheel in eigen beheer ontworpen met de wensen en eisen van de klant als belangrijke leidraad. De Crafter is zodoende 100% Volkswagen. Mede dankzij vele innovaties en geavanceerde assistentiesystemen heeft de nieuwe Volkswagen nog vóór hij in de showroom staat de prestigieuze titel ‘International Van of the Year 2017’ behaald. Zo heeft deze versie als eerste in zijn klasse een elektromechanisch stuursysteem en biedt hij een groot aantal comfort- en veiligheidsverhogende systemen.

Bedrijfswagen op maat
Het chassis van de nieuwe Volkswagen Crafter is de ideale start voor een bedrijfswagen op maat. Met de keuze uit verschillende laadvermogens, opbouwlengten, motorversies en uitrustingsniveaus bepaalt de klant zelf hoe zijn nieuwe Crafter eruit komt te zien. Volkswagen maakt het extra makkelijk door de auto al in de fabriek in Wrzesnia (Polen) voor te kunnen bereiden op diverse toepassingen. Zo kan de Crafter chassiscabine af-fabriek worden voorzien van een tweede accu of dynamo voor de voeding van stroomverbruikers die achteraf worden opgebouwd. Volkswagen Bedrijfswagens kan de klant ook met achteraf-oplossingen behulpzaam zijn. Zo is voor de Crafter bijvoorbeeld de eerste ARBO-gecertificeerde kipper van Van den Born Carrosserie leverbaar. Daarnaast is een gesloten laadbak met optionele laadlift beschikbaar via CityBOX.

De Crafter komt af-fabriek ook beschikbaar als pick-up met een open laadbak. Naast de voorwielaangedreven versie, waarvan de voorverkoop nu is gestart, wordt de Crafter chassiscabine in een later stadium ook leverbaar met 4MOTION en achterwielaandrijving.

De nieuwe Volkswagen Crafter wordt in maart 2017 in Nederland geïntroduceerd. Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van de introductie en alle details van de nieuwe Crafter, kunnen terecht op www.volkswagenbedrijfswagens.nl/denieuwecrafter.


*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn exclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.volkswagenbedrijfswagens.nl.