Leusden,
27
januari
2020
|
16:26
Europe/Amsterdam

Nieuwe Volkswagen Caddy dynamischer en ruimer dan ooit

  • Dynamisch karakter en zelfbewust design voor nieuwe generatie best(s)eller 
  • Nieuwe benchmark in assistentiesystemen en digitale features
  • 100 procent nieuw, 100 procent Caddy

Volkswagen Bedrijfswagens trekt eind februari het doek van de nieuwe Caddy. De vijfde generatie van de best(s)eller legt de lat in zijn segment wéér hoger en krijgt een dynamisch karakter. Tegelijkertijd blijft hij een échte Caddy, met alle geliefde eigenschappen op het gebied van ruimte, kwaliteit en gebruiksgemak. 

De nieuwe designtaal van de Caddy wordt met de dag concreter. De nieuwste schetsen die de fabriek vrijgeeft laten zien dat de volgende generatie van de populaire bedrijfswagen dynamischer oogt dan ooit tevoren. Opvallende kenmerken zijn de aflopende daklijn, langere wielbasis en grotere wielen. De innovatieve LED-verlichting is niet alleen een kenmerkend onderdeel van het front, maar is ook naadloos geïntegreerd in de lijnvoering van de voorspatborden. Op de nieuwe schetsen zijn tevens de nieuwe verticale, smalle LED-achterlichten terug te zien. 

Het design van de nieuwe Caddy is geheel nieuw en veel dynamischer, zonder concessies te doen aan de grote en flexibel in te richten laadruimte. Beter nog, ook op dat vlak zal de Caddy gaan verrassen. De nieuwe Caddy gaat niet alleen indruk maken met zijn nieuwe design en praktische eigenschappen, maar legt ook op het gebied van assistentiesystemen én connectiviteit de lat in het segment fors hoger. 

Meer details over de nieuwe generatie Caddy volgen in aanloop naar de onthulling eind februari.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.