Leusden,
20
december
2019
|
11:58
Europe/Amsterdam

Nieuwe Volkswagen Caddy binnenkort onthuld

  • Nieuwe generatie van best(s)eller krijgt dynamisch design
  • 100 procent nieuw, 100 procent Caddy

Volkswagen Bedrijfswagens trekt in februari 2020 het doek van de nieuwe generatie Caddy. De nieuwste versie van de best(s)seller legt de lat in zijn segment wéér hoger en krijgt een geheel nieuw, dynamisch design. 

Volkswagen Bedrijfswagens geeft vandaag de eerste schetsen vrij van de nieuwe Caddy. De beelden laten duidelijk zijn nieuwe, dynamische looks zien. Tegelijkertijd legt de Caddy de lat in het segment op de geroemde rationele aspecten - een hoog laadvolume en een grote flexibiliteit - wederom een stuk hoger.

De schetsen tonen de eerste designdetails die ook op de productieversie terug gaan komen. De opvallende verticale LED-achterlichten, de grotere wielen en de nieuw ontworpen grille zijn veelbelovende voorbodes van het gloednieuwe design.

De nieuwe generatie Caddy beleeft zijn wereldpremière in februari 2020.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.