Leusden,
04
oktober
2018
|
10:12
Europe/Amsterdam

Nieuwe koeriersdienst-oplossingen op maat bij Volkswagen Bedrijfswagens

Nieuwe koeriersdienst-oplossingen op maat bij VW Bedrijfswagens

  • Maatwerk in samenwerking met preferred partners cityBOX en Karhof
  • Nieuwe ‘koeriersverzekering’ ontzorgt koeriers-, expres- en pakketdiensten
  • ‘Verschil moet er zijn’ acties met voordeel tot maximaal € 6.000
Samenvatting

Niet één bedrijf is hetzelfde. Volkswagen Bedrijfswagens biedt daarom óók ondernemers in de koeriers-, expres- en pakketbranche carrosserie-oplossingen op maat. Volkswagen Bedrijfswagens breidt dat maatwerk nu uit met tailormade oplossingen van gecertificeerde bedrijven als cityBOX en de nieuwe partner Karhof.

Of je al jaren een transportbedrijf leidt of recent als zzp’er bent begonnen als koerier; de beste mobiliteit is voor elke ondernemer van cruciaal belang. Met de Caddy, Transporter en Crafter biedt Volkswagen Bedrijfswagens de ideale basis voor het lichte én zware koerierswerk. Daarnaast levert het merk maatwerk met tailormade bezorgoplossingen. Dankzij de samenwerking met ombouwers cityBOX en de nieuwe partner Karhof kan elke koeriersdienst via Volkswagen Bedrijfswagens nu zijn eigen, ultieme Crafter chassis-cabine met gesloten-laadbakopbouw samenstellen. Voorzien van lichtgewicht zijwandpanelen, lat-om-lat betimmering en leverbaar met een volledig gespoten laadbak. Bovendien zijn de laadbakken in verschillende lengte- en hoogtevarianten leverbaar.

 

Nieuw: verzekeringspakket voor koeriersdiensten

Nieuw van Volkswagen Bedrijfswagens is tevens een pakket aan WA- en Casco-verzekeringen voor deze sector. Daarmee ontzorgt het merk koeriers-, expres- en pakketdiensten nog verder, en helpt Volkswagen Bedrijfswagens klanten ook bij dit aspect van het ondernemen. Met het nieuwe pakket aan verzekeringen komt Volkswagen Bedrijfswagens tegemoet aan vragen uit de branche om voertuigen in deze sector in dekking te nemen. De speciale ‘koeriersverzekering’ is zowel in combinatie met Financial Lease als Full Operational Lease af te sluiten.

‘Verschil moet er zijn’: volop voordeel

Volkswagen Bedrijfswagens biedt ondernemers in de koeriers-, expres- en pakketbranche tijdens de ‘Verschil moet er zijn’-campagne tijdelijk extra voordeel, tot zelfs € 6.000. Zo is er tijdens de actieweken (tot en met 28 oktober) tijdelijk € 3.500 voordeel op de Crafter Gesloten Bestelwagen en de Crafter Chassis met dubbellucht, plus een inruilpremie van € 1.500 bij aanschaf van een nieuwe Crafter. Daarnaast biedt het merk in samenwerking met cityBOX en Karhof ook nog eens € 1.000 voordeel op de gesloten-laadbakopbouw.

Voor startende ondernemers zijn er de extra complete en scherp geprijsde Economy Business Editions van de Caddy, Caddy Maxi en Transporter. Het sterke financial lease-aanbod met een 2,99% rente-tarief en vier jaar garantie maakt instappen in een Volkswagen bedrijfswagen voor elke ondernemer nu extra aantrekkelijk.

Klik hier voor meer informatie over de oplossingen van Volkswagen Bedrijfswagens voor de logistieke sector.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.