29
juni
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe installateurs-uitvoering van Caddy en Transporter

De Caddy als installateursuitvoering is ontwikkeld op basis van ervaringen van installatie- en servicemonteurs. Zo is hij voorzien van een zeer solide betonplex vloerplaat, wandbekleding, deurpanelen, handige onderlades, een bovenvloer en vliegtuigrails. De uitvoering voor servicemonteurs beschikt niet over onderlades en vliegtuigrails, maar is voorzien van twee aluminium inrichtingsmodules van Aluca. De Caddy Maxi is zowel in installateurs- als servicemonteur-uitvoering altijd voorzien van drie specifieke Aluca inrichtingsmodules. De installateurs- en servicemonteur-uitvoeringen van de Caddy en Caddy Maxi zijn leverbaar tot en met 15 oktober aanstaande. De prijslijst start bij 13.670,- euro.

Ook de Transporter is leverbaar in installateurs- en servicemonteuruitvoering. Specifieke uitrustingsdetails van deze modellen zijn de betonflex vloerplaat, wandbekleding, deurpanelen en speciaal op installateurs en servicemonteurs gerichte Aluca inrichtingsmodules). Deze  maatwerk-Transporter is leverbaar vanaf 21.490,-.

Door te kiezen voor de speciale installateurs-uitvoeringen van de Caddy en de Transporter, realiseert de klant een voordeel dat kan oplopen tot  1.010,- euro. (alle prijzen exclusief BTW).


One Stop Shop

De installateurs- en servicemonteur-modellen van de Caddy en de Transporter zijn onderdeel van het One Stop Shop-concept van Volkswagen Bedrijfswagens. Dit staat voor maatwerk op alle fronten, ook op het gebied van financiering, leasing, verzekering en garantie. Zelfs de bestickering van de auto is bij de Volkswagen bedrijfswagendealer te regelen. One Stop Shop van Volkswagen Bedrijfswagens stelt ondernemers dan ook in staat om snel en efficiënt een bedrijfswagen samen te stellen die in elk opzicht ‘past’. En daar komen nog eens de traditionele voordelen van Volkswagen bedrijfswagens bij: een gunstige kilometerkostprijs, maximale betrouwbaarheid en een hoge restwaarde. Meer informatie over One Stop Shop van Volkswagen Bedrijfswagens is te vinden op www.volkswagenbedrijfswagens.nl/onestopshop.