Leusden,
22
september
2016
|
11:09
Europe/Amsterdam

Nieuwe Crafter uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2017’

Een internationale jury van bedrijfswagenjournalisten uit 24 Europese landen heeft de nieuwe Volkswagen Crafter uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2017’.

De geheel in eigen beheer ontwikkelde Volkswagen Crafter is ontworpen als antwoord op de vele wensen van klanten en heeft tal van innovaties en geavanceerde assistentiesystemen. Dit nieuwste model van Volkswagen Bedrijfswagens won deze felbegeerde onderscheiding bij zijn introductie op de IAA in Hannover.

Dr. Eckhard Scholz, Bestuursvoorzitter van Volkswagen Bedrijfswagens, nam de prijs gisteravond op de IAA Bedrijfswagenshow in Hannover in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Jarlath Sweeney. “Na de Transporter vorig jaar zijn we verheugd om deze speciale onderscheiding dit jaar ook voor de nieuwe Crafter te mogen ontvangen. We zijn bijzonder trots op ons nieuwe model en op ons team dat hard heeft gewerkt om van de nieuwe Crafter de beste grote bestelauto te maken. Wij zien deze award als voorbode van een succesvolle introductie.”

De nieuwe Volkswagen Crafter wordt in het voorjaar 2017 in Nederland geïntroduceerd. Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van de introductie en alle details van de nieuwe Crafter, kunnen terecht op www.volkswagenbedrijfswagens.nl/denieuwecrafter.


Fotobijschrift: Dr. Eckhard Scholz, Bestuursvoorzitter van Volkswagen Bedrijfswagens (rechts), neemt de ‘International Van of the Year 2017’ award in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Jarlath Sweeney.