Leusden,
19
februari
2016
|
15:02
Europe/Amsterdam

Nieuwe Crafter Logistics Edition biedt maatwerk in logistiek

  • Doelgerichte bedrijfswagen speelt in op behoeften van pakketbezorgers
  • Slim opklapbaar schappen systeem met ruim 6 meter aflegruimte

Volkswagen Bedrijfswagens lanceert de Crafter Logistics Edition. Deze doelgerichte Crafter speelt volledig in op de behoeften van pakketbezorgers.

De Logistics Edition is gebaseerd op de Crafter Gesloten Bestelwagen L3H2 3200 en is leverbaar met verschillende motoriseringen en laadvermogens. Praktische aspecten van deze Crafter, die onlangs door het Duitse TÜV is uitgeroepen tot betrouwbaarste bedrijfswagen in zijn klasse zijn bijvoorbeeld de rechts geplaatste, versterkte schuifdeur en de extra wijd openende achterdeuren. Deze hebben een openingshoek tot 260 graden voor een optimale toegankelijkheid van de laadruimte. Die biedt extra bescherming en heeft een handige ‘tussenstop’ op 78 centimeter, zodat pakketten snel kunnen worden gepakt of geladen. De laadvloer is antislip en de zijwand en deuren zijn bekleed. De achterbumper biedt een ingebouwde opstap voor een optimale toegankelijkheid van de laadruimte.

Chauffeurs Plus-pakket
De Crafter Logistics Edition is standaard voorzien van een extra robuuste stoelbekleding, afgestemd op intensief gebruik, en het uitgebreide Chauffeur Plus-pakket met vele instelmogelijkheden voor stuurwiel en stoel, een armsteun en hydraulische stoelvering. Ook standaard is een geavanceerd audiosysteem met kleurenbeeldscherm, voorbereid op een achteruitrijcamera, Bluetooth voor handsfree bellen en RDS informatie. Geïntegreerde mistlampen vergroten de veiligheid. Andere onderdelen van het Chauffeur Plus-pakket zijn cruise control, elektrisch verwarmbare- en verstelbare buitenspiegels en speciale bergvakken in het dashboard.

Opklapbaar schappensysteem
Volkswagen bedrijfswagens heeft speciaal voor de Crafter Logistics Edition een opklapbaar schappensysteem voor kleine en grote pakketten ontwikkeld.

Het schappensysteem bestaat uit een robuuste stalen constructie met zes opklapbare, aluminium legborden aan de linkerkant van de laadruimte. In totaal biedt dit handige schappensysteem, dat een vanafprijs heeft van 1.275* euro, ruim 6 meter aflegruimte.

De Crafter Logistics Edition is leverbaar vanaf 27.380* euro of vanaf 476 euro per maand op basis van financial lease. Dankzij de samenwerking met Euromobil is de Crafter ook al vanaf 42,40 euro per dag te huren.

 

*) De in dit nieuwsbericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen exclusief BPM/BTW, exclusief afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie op www.vwbedrijfswagens.nl.