Leusden,
02
december
2020
|
16:30
Europe/Amsterdam

Nieuwe Caddy Cargo nu bij de Volkswagen Bedrijfswagens-dealer

  • 5e generatie Caddy compleet nieuw: ruimer en veelzijdiger dan ooit 
  • Alle luxe en comfort: Caddy Cargo 1ST Edition
  • Introductievoordeel: Economy Business (Plus) pakket, voordelige Financial Lease
Samenvatting

De nieuwe Caddy Cargo en Caddy Cargo Maxi zijn gearriveerd bij de Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens-dealers. De compleet nieuwe, compacte bestellers zijn er naar keuze met zuinige TDI dieselmotoren of een TSI benzinemotor, met lage CO2-emissies. Om de marktintroductie aan te zetten, is er de zeer luxueuze Caddy Cargo 1ST Edition. Ook de Economy Business- en Economy Business Plus-pakketten worden zeer scherp aangeboden. De nieuwe Caddy Cargo is er inclusief vier jaar garantie vanaf € 14.700*.

De vijfde generatie Caddy maakt gebruik van het MQB-platform. Mede daardoor is hij zeer ruim en praktisch. De laadruimtes van de Caddy Cargo en Caddy Cargo Maxi bieden bijvoorbeeld plaats aan twee europallets. En dankzij een 84 centimeter brede schuifdeur (14 cm breder dan bij de voorganger) is de voorste europallet in de Caddy Cargo Maxi zelfs door de schuifdeur te laden en te lossen.

Een feest om mee te werken: Caddy Cargo 1ST Edition

Ter gelegenheid van de marktintroductie van de nieuwe Caddy Cargo-modellen is er tijdelijk de exclusieve 1ST Edition-uitvoering. Deze heeft de toch al luxe Style als basis en voegt daar voor een meerprijs van slechts € 500 vele luxe en praktische features aan toe. Voorbeelden zijn LED-koplampen en -achterlichten, 17 inch lichtmetalen velgen, de digital cockpit, digitale radio (DAB+), een multifunctioneel met leder bekleed stuur, elektrisch inklapbare en verwarmde buitenspiegels en keyless entry & go. Voor veiligheid en comfort van het hoogste niveau zijn naast de Adaptive cruise control en Side Assist ook de assistentiepakketten Lane Assist en Front Assist inbegrepen. 

Nog meer introductieaanbiedingen 

Een Caddy Cargo op maat is bereikbaarder dan ooit. Voor een meerprijs van slechts € 400 is namelijk het Caddy Economy Business-pakket leverbaar. Dat betekent dat de uitrusting van de Caddy Cargo Economy Business wordt uitgebreid met Climatic airconditioning, elektrische luchtverwarming, Radio Composition Audio en een afsluitbaar dashboardkastje. Het Economy Business Plus-pakket is er tijdelijk voor een meerprijs van € 830. Het omvat alle hierboven genoemde ingrediënten en daarbij Radio Composition Colour en App connect. 

Financieel maatwerk

De nieuwe Caddy Cargo is – inclusief vier jaar garantie - leverbaar vanaf € 14.700*. De complete prijslijst is hier te vinden. Via Financial Lease van Volkswagen is de nieuwe Caddy Cargo er vanaf € 229 per maand.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld exclusief BTW en BPM, en inclusief kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie: volkswagenbedrijfswagens.nl.