Leusden,
23
oktober
2020
|
16:18
Europe/Amsterdam

Nieuwe Caddy Cargo als Economy Business nu al leverbaar vanaf € 14.700*

  • Nieuw platform: laadcapaciteit van 3,1 m3, Europallet overdwars te laden
  • Ruim, praktisch en comfortabel interieur met slimme voorzieningen
  • Zuinige 2.0 TDI (55 kW/75 pk) voldoet aan de EU6d-emissienorm
  • Al te rijden vanaf € 189 per maand via financial lease
Samenvatting

Met de komst van de Caddy Cargo Economy Business met de 55 kW/75 pk sterke 2.0 TDI is de gloednieuwe compacte besteller van Volkswagen nu al leverbaar vanaf € 14.700*. De nieuwe Caddy is de meest vooruitstrevende ooit: hij staat op een compleet nieuw platform en is daardoor nog ruimer, comfortabeler en veiliger dan zijn voorgangers.

De nieuwe Caddy Cargo is klaar voor elke klus. Hij heeft een laadruimte van maar liefst 3,1 m3, een schuifdeur rechts én een grote laadopening bij de achterdeuren. Dankzij die laatste en de extra ruimte tussen de wielkasten is het mogelijk om europallets overdwars te laden.

Alle ruimte voor comfort

De nieuwe Caddy Cargo Economy Business heeft een ruime en praktische cabine met veel bergvakken en natuurlijk een handige 230V-aansluiting. Daarbij biedt hij veel comfort. Zo is hij standaard voorzien van een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een middenconsole met twee bekerhouders. De wagenvloer is met tapijt bekleed. Het stuur is in hoogte en diepte verstelbaar en de stuurbekrachtiging is snelheidsafhankelijk. Ook praktische voorzieningen als elektrisch verstelbare spiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening maken de werkdag net even makkelijker. Voor de veiligheid zijn vermoeidheidsherkenning en airbags (aan passagierszijde uitschakelbaar) standaard.

Krachtig, efficiënt en schoon

De 2.0 TDI in de Caddy Cargo Economy Business - met een vermogen van 55 kW/75 pk en een koppel van 250 Nm tussen 1.375-2.000 tpm - voldoet aan de EU6d-emissienorm – een primeur voor bedrijfswagens in dit segment. De 2.0 TDI is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het gemiddelde verbruik bedraagt 4,9/l/100 km; CO2: 128 g/km** (WLTP). Dit draagt bij aan de gunstige exploitatiekosten. De betrouwbaarheid die elke Caddy kenmerkt, wordt nog eens onderstreept door de garantietermijn van maar liefst 4 jaar.

De nieuwe Caddy Cargo Economy Business 55/kW/75 pk is leverbaar vanaf € 14.700*, of vanaf € 189 per maand via financial lease. Dankzij speciale uitrustingspakketten is deze Economy Business naar eigen wens samen te stellen.

Ondernemers die kennis willen maken met de nieuwe Caddy Cargo kunnen hem bekijken en samenstellen. Voor het einde van het jaar wordt de nieuwe Caddy Cargo verwacht in de Nederlandse showrooms.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld exclusief BTW en BPM, en inclusief kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie: volkswagenbedrijfswagens.nl.

* De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.