06
juli
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Mobiele ondersteuning: de Volkswagen Service app

Wie onverhoopt een probleem heeft met de auto, wil snel weten wat er aan de hand is en wat te doen. Daarom biedt de nieuwe Volkswagen Service app een overzicht van alle belangrijke waarschuwingslampjes in het dashboarddisplay. Elk lampje wordt kort uitgelegd, met het advies of er met de storing kan worden verder gereden. De app bevat ook tips voor pechgevallen. Bijvoorbeeld over het wisselen van wielen en het bijvullen van vloeistoffen.

Ook handig is het stappenplan bij aanrijdingen. De app geeft aan wat er moet gebeuren en helpt bij het verzenden van een online schadeformulier. Voor internationale trips is er de vertaler met tien autoproblemen vertaald in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.Service-afspraak maken

In sommige gevallen is rechtstreeks contact met hulptroepen noodzakelijk. Daarom kan via de app direct de (voorgeprogrammeerde) eerste-hulp-nummers van Volkswagen in binnen- en buitenland gebeld worden. Ook de dichtstbijzijnde Volkswagen- of Volkswagen Bedrijfswagens-dealer is snel te lokaliseren. De Volkswagen Service app komt perfect van pas bij noodgevallen op internationale (vakantie)trips, maar ook dicht bij huis biedt hij veel voordelen. Via de geïntegreerde werkplaatsplanner is heel gemakkelijk een serviceafspraak bij de dealer te maken.Waar te vinden?

De Volkswagen Service App is te downloaden via de volgende links.Volkswagen:

App Store (Apple):


http://itunes.apple.com/nl/app/volkswagen-service-app/id537992243?mt=8


Google Play (Android):


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lukkien.ponserviceapps.vwp


 


Volkswagen Bedrijfswagens:

App Store (Apple):


http://itunes.apple.com/nl/app/volkswagen-bedrijfswagens/id537991232?mt=8


Google Play (Android):


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lukkien.ponserviceapps.vwb