24
september
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Kans op unieke BBQ-bus tijdens vriendenprijsweken van Volkswagen Bedrijfswagens

Via de site www.volkswagenbbqbus.nl kom je terecht op de speciale Facebook-pagina. Op deze pagina kunnen deelnemers via een ludiek spel ontdekken hoeveel échte vrienden zij hebben. Hoe meer echte vrienden een deelnemer heeft, des te groter de kans op een unieke vriendenprijs: de Volkswagen BBQ-BUS. Dit is een barbecue in de vorm van een Volkswagen Transporter T1 – de stamvader van alle bedrijfswagens van Volkswagen die 65 jaar geleden het levenslicht zag. De barbecue werkt op gas en is van een zodanig formaat dat er prima een BBQ-avond voor een groot aantal vrienden mee te organiseren is. Er is één Volkswagen BBQ-BUS beschikbaar, dus het betreft een uniek, en speciaal voor deze actie vervaardigd, exemplaar. Deze actie loopt tot en met 17 oktober 2012.Aanbiedingen voor vriendenprijzen

De VriendenprijsWeken staan in het teken van speciale aanbiedingen voor alle Volkswagen bedrijfswagens. Zo is er de Caddy met Edition-pakket met airconditioning, lichtmetalen velgen, parkeersensoren, cruise control, elektrisch bediende ramen en -spiegels, radiosysteem RCD 3002 en meer. De vriendenprijs voor dit Edition pakket bedraagt 600 euro. Klantvoordeel: 4.160 euro.

De populaire Transporter kan voor slechts 600 euro worden voorzien van het 65 Edition -pakket met onder andere airco, lichtmetalen velgen, cruise control, parkeersensoren, comfortstoelen, elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels en Licht- en Zichtpakket. Klantvoordeel: 5.515 euro.De Crafter krijgt voor een meerprijs van slechts 100 euro het comfortabele Chauffeurspakket met onder meer een hydraulisch geveerde, meervoudig verstelbare bestuurdersstoel met lendensteun en armleuning, lengte-/hoogteverstelling van het stuur, elektrisch verstelbare/verwarmde buitenspiegels en cruise control. Hier bedraagt het klantvoordeel 930 euro (prijzen excl. BTW).

Alle Vriendenprijs-aanbiedingen en een link naar de Volkswagen BBQ-BUS zijn te vinden op www.vriendenprijsweken.nl