Leusden,
28
juli
2023
|
16:00
Europe/Amsterdam

Groots icoon: de ID.Buzz met lange wielbasis

Samenvatting

Op het drukbezochte Volkswagen Bus Festival dat onlangs in Hannover plaatsvond, waren prachtige exemplaren van onze iconische Volkswagen Bus te bewonderen. Liefhebbers konden hun hart ophalen: van de oudste, overlevende T1 tot de nieuwe Multivan waren er van de partij. Maar het Messegelände was ook de plek om kennis te maken met de nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis. In onze serie op Youtube neemt presentator Alberto uitgebreid de tijd om in te gaan op de vele features en innovaties van de verlengde ID. Buzz.

Zeeën van ruimte

Met een totale lengte van vijf meter is de verlengde ID. Buzz precies 25 centimeter langer dan de normale ID. Buzz. Daardoor werd het mogelijk om een derde zitrij toe te voegen, waardoor de ID. Buzz naar keuze plek biedt aan zes of zeven personen. Door de langere wielbasis ervaren de passagiers op elke zitrij evenveel ruimte. Maar de innovaties gaan verder dan het interieur. De verlengde ID. Buzz is namelijk voorzien van een groter accupakket met 86 kWh inhoud en een krachtige elektromotor met een vermogen van 286 pk die de achterwielen aandrijft. Achterin de verlengde ID. Buzz vind je een kofferruimte met een inhoud van 306 liter achter de achterste zitrij. Naar keuze is de inhoud te vergroten door steeds een zitrij weg te nemen van 1340 liter tot wel 2469 liter als alle banken plat liggen. Dat zijn een hoop koffers! Ontdek samen met Anton alle features van de langste ID. Buzz in de nieuwste video.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.