Leusden,
14
september
2018
|
09:55
Europe/Amsterdam

Exclusieve Amarok Dark Label nu leverbaar

Exclusieve Amarok Dark Label nu leverbaar

  • Nieuwe uitvoering met donkere kleurstelling is er vanaf € 34.500*
  • Standaard met krachtige 3.0 V6 TDI; keuze uit twee vermogensvarianten
  • Financieringsaanbod met slechts 2,99% rente en 4 jaar garantie
Samenvatting

De Volkswagen Amarok Dark Label is sinds deze week leverbaar in Nederland. Deze nieuwe, exclusieve variant van de Amarok is een echte eyecatcher met stijlvolle donkere kleuren en exclusieve designdetails. De uitvoering met Plus Cabine is leverbaar vanaf € 34.500*. De Amarok Dark Label Dubbele Cabine met lange wielbasis (vijfzitter mét BMP-vrijstelling) is er vanaf € 40.150*.

De Amarok Dark Label valt op met zijn stijlvolle kleur ‘Carbon Steel Grey’. Daarnaast spelen zwarte accenten een hoofdrol: de sidebars, de ‘stylingbar’ en de deurhendels en buitenspiegels zijn uitgevoerd in deze tint. Andere blikvangers van de grote en ruime pick-up zijn de 18 inch lichtmetalen velgen ‘Rawson’ en donker getinte achterlichten. In het interieur bepalen zwarte hemelbekleding en matten met het Dark Label-logo de sfeer.

3.0 TDI V6, 4MOTION vierwielaandrijving

De Amarok Dark Label wordt standaard geleverd met de krachtige en zuinige 3.0 TDI V6. Er is keus uit twee vermogensvarianten: 120 kW/163 pk of 150 kW/204 pk. De eerste wordt altijd gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak, de 150 kW-variant heeft standaard een achttraps automatische transmissie. Beide varianten hebben standaard 4MOTION vierwielaandrijving voor optimale grip en stabiliteit onder alle omstandigheden.

Vanaf € 34.500*

De Amarok Dark Label is er om te beginnen als Plus Cabine met twee zitplaatsen en een groot, afsluitbaar bagagecompartiment achter de scheidingswand. De vanafprijs voor dit model bedraagt € 34.500*. De Amarok Dark Label Dubbele Cabine met lange wielbasis is een ruime vijfzitter met BPM-vrijstelling. Hij is leverbaar vanaf € 40.150* en vertrouwt nu tijdelijk op 4 jaar garantie. Wat de Amarok Dark Label voor ondernemers ook heel aantrekkelijk maakt, is de Financial Lease-mogelijkheid waarbij het rentepercentage slechts 2,99% bedraagt.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld exclusief BTW en BPM, en inclusief kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagenbedrijfswagens.nl.