Leusden,
15
november
2018
|
10:06
Europe/Amsterdam

Een Volkswagen bedrijfswagen nu bereikbaarder dan ooit

Een Volkswagen bedrijfswagen nu bereikbaarder dan ooit

  • Extra voordeel op actiemodellen uit voorraad: van Caddy tot Crafter
  • Inruilpremies oplopend tot € 2.000
  • Voordelige financiering: slechts 2,99% rente én vier jaar garantie
Samenvatting

Volkswagen Bedrijfswagens sluit 2018 spetterend af: de beste actiemodellen van het afgelopen jaar, van Caddy tot en met Crafter, zijn zolang de voorraad strekt, bereikbaarder dan ooit. En daar komen nu aantrekkelijke inruilpremies én een interessant financieringsaanbod bij.

Zo is de Caddy leverbaar als Economy Business Edition met onder meer Climatic airconditioning, elektrische bediening van ramen en buitenspiegels, in hoogte verstelbare stoelen, schuifdeur rechts en Radio ‘Composition Audio' inclusief telefoonvoorbereiding. Zolang de voorraad strekt is deze complete Caddy er nu vanaf € 12.945* (Caddy Maxi vanaf € 14.595*). Voor als het nog luxer mag, is er de Caddy Exclusive Edition. Deze is gebaseerd op de luxe Highline en biedt daarbij onder meer de Adaptive cruise control, Bi-Xenon koplampen, lichtmetalen velgen, 'Light Assist' grootlichtassistent en de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. De Caddy Exclusive Edition is er nu vanaf € 17.920* (Caddy Maxi vanaf € 19.170*). Het voordeel kan verder oplopen: op alle speciale Caddy’s geldt ook een inruilpremie van € 1.000.

De veelzijdigheide Transporter

De Transporter is, zolang de voorraad strekt, in een brede range speciale uitvoeringen beschikbaar. Zo is er de Transporter Business Economy Edition met standaard Climatic airconditioning, elektrisch pakket en schuifdeur rechts, Radio ‘Composition Audio' inclusief telefoonvoorbereiding en de Comfortbestuurdersstoel. Deze Transporter is er nu vanaf € 17.995*. De Transporter is er ook als Exclusive Edition met Adaptive cruise control, LED koplampen, lichtmetalen velgen, 'Light Assist' grootlichtassistent en de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. De Transporter Highline en Exclusive Edition kunnen voor een meerprijs van slechts € 700 worden geleverd in Sport-uitvoering met onder meer corner styling, side styling, exterieurstriping, Sport-badges en vloermatten met Sport-logo. Deze exclusieve Transporter is er vanaf € 24.370* (Dubbele Cabine vanaf € 30.270*). Bij inruil geldt bovendien een inruilpremie van € 2.000.

De luxe Transporter met dubbele cabine

Ook van de Transporter met Dubbele Cabine staan tijdelijk twee speciale uitvoeringen klaar. Om te beginnen de Comfortline Business. Deze heeft bumpers, handgrepen en buitenspiegels in carrosseriekleur en fraaie wieldoppen. Deze uitvoering is er vanaf € 25.400*. Het Executive Plus pakket met onder meer navigatie en alarm is voor slechts € 1.095 mee te bestellen. De Transporter Dubbele Cabine is er ook als Highline Business (vanaf € 28.100*) met alle hiervoor genoemde zaken en daarbij een radio upgrade naar Composition Media. De meerprijs voor het Executive Plus pakket bedraagt hier slechts € 695. Ook op deze Dubbele Cabine-modellen is en inruilpremie van € 2.000 van toepassing.

Crafter: exclusief topmodel

De grootste bestelwagen van Volkswagen, de Crafter, is er tijdelijk ook als Exclusive Edition. Hij is gebaseerd op de luxe Highline en biedt daarbij standaard Adaptive cruise control, LED-koplampen, ‘Light Assist’ grootlichtassistent, lichtmetalen velgen en de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. De Crafter Exclusive Edition is er vanaf € 27.380*.

Ook voor het zware werk is er een Crafter op-is-op aanbieding. Voor de dubbellucht-uitvoeringen van de Gesloten Bestel en de Crafter Chassis geldt nu een prijsvoordeel van tot wel € 3.500. Samen met partners CityBox en Karhof biedt Volkswagen Bedrijfswagens bovendien een korting van € 1.000 aan op de gesloten laadbak. Voor alle tijdelijke leverbare Crafters is bovendien een inruilpremie van € 1.500 van toepassing.

Voordelige financiering

Voor alle uit voorraad leverbare en dus snel inzetbare actiemodellen heeft Volkswagen Bedrijfswagens ook een financieringsaanbod met twee zeer aantrekkelijke componenten: slechts 2,99% rente voor een zo gunstig mogelijk maandbedrag en vier jaar garantie in plaats van de gebruikelijke twee jaar.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld exclusief BTW en exclusief BPM, inclusief kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagenbedrijfswagens.nl.