21
november
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Eén op de drie Volkswagens Transporter met DSG

De DSG-transmissie van Volkswagen combineert het gemak van een automaat met de sportiviteit van een handgeschakelde transmissie. De geavanceerde DSG-versnellingsbak maakt gebruik van twee koppelingen. Hierdoor staat de volgende versnelling altijd ‘klaar’. Het overschakelen zelf gebeurt razendsnel en vrijwel zonder onderbreking van de aandrijfkracht. Dit komt zowel de prestaties als het brandstofverbruik ten goede. Het is dan ook niet verwonderlijk dat één op de drie ondernemers die voor de Transporter kiest ook deze transmissie bestelt.


DSG tijdelijk voor  995 euro

Om het succes van de innovatieve transmissie op passende wijze te vieren, wordt DSG voor de Transporter tot en met 31 december aanstaande aangeboden voor slechts 995 euro. Aangezien de normale meerprijs 2.000 euro bedraagt, komt het klantvoordeel op 1.005 euro. Ook de populaire Caddy kan in dezelfde periode voor dezelfde meerprijs uitgevoerd worden met de DSG-transmissie. Hier bedraagt het klantvoordeel 780 euro.


Meer acties voor Transporter en Caddy

Naast de DSG-aanbieding is er tot en met 31 december nog meer najaarsvoordeel bij Volkswagen Bedrijfswagens. Zo is er de luxe Caddy Edition met onder meer airconditioning, cruise control, parkeersensoren en lichtmetalen velgen. Deze en andere extra’s worden aangeboden voor een meerprijs van slechts 600 euro. In combinatie met de DSG-aanbieding loopt het voordeel op tot 4.940 euro. De Transporter 65 Edition is ook zeer luxueus met airconditioning, licht- en zichtpakket, comfortstoelen etc.. De meerprijs bedraagt 600 euro. In combinatie met de DSG-aanbieding loopt het voordeel op tot zelfs 6.520 euro. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.