Leusden,
02
februari
2024
|
09:33
Europe/Amsterdam

Den Engelsen is Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2024’

  • Hoge scores op alle belangrijke punten bezorgen Den Engelsen opnieuw prestigieuze titel
  • Ook Ames, Pon Dealer en a-point in de prijzen
  • Maatwerk door persoonlijk advies

Den Engelsen Bedrijfswagens heeft de prestigieuze titel Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2024’ gewonnen. Daarmee mag het bedrijf zich een jaar lang de beste Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van Nederland noemen. Den Engelsen dankt de onderscheiding vooral aan zijn servicegerichte instelling, waarbij het mobiel houden van klanten centraal staat. Met hoge scores op het gebied van Sales, Service en Maatwerk vielen ook Ames, Pon Dealer en a-point in de prijzen.

Den Engelsen Bedrijfswagens scoort traditioneel hoog bij de Dealer van het Jaar-verkiezing van Volkswagen Bedrijfswagens. Het bedrijf behaalde de hoogste onderscheiding ook al in 2018 en 2022. In 2017, 2020 en afgelopen jaar was Den Engelsen bovendien Sales Dealer van het Jaar. Peter Arends, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens: “Ook bij de bedrijfswagendivisie van Den Engelsen herken je de ‘vrachtwagen-mentaliteit’. De essentie daarvan is dat áls een transportmiddel stilvalt, het zo snel mogelijk weer onderweg moet zijn. Bij stilstand kan de klant namelijk geen dienst verlenen en zodoende kost dit de klant ook geld. Den Engelsen vult dat in met de hoogwaardige modellen van Volkswagen Bedrijfswagens én met perfecte service. Zo is Den Engelsen Eindhoven minimaal geopend tot 8 uur ’s avonds. De medewerkers van Den Engelsen zijn bovendien bereid de extra stappen te zetten om ondernemers weer op weg te helpen. Daardoor is de titel ‘Dealer van het Jaar 2024’ dik verdiend.”

“Onze mensen snappen hoe belangrijk een bedrijfswagen is voor een ondernemer”, verklaart Michel den Engelsen, directeur van Den Engelsen Groep. “Of het nu om een truck gaat van een groot transportbedrijf of een Caddy van een bakkerij; onze klant heeft deze bedrijfswagen om zijn kost mee te verdienen en dat moeten wij ons altijd blijven beseffen. Een bedrijfswagen die stil staat kost geld en het is aan ons om die klant zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. Als een klant een uitdaging heeft, dan zijn wij er voor hem. Daarom zijn we ook super trots op deze prijs. We zitten in een uitdagende tijd waarin er veel van onze mensen wordt gevraagd. Het is dan ook geweldig dat het keiharde werken wordt beloond met deze ‘Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar’ award!”

Meer winnaars

Naast Den Engelsen vielen ook andere Volkswagen Bedrijfswagens Dealers in de prijzen. Zo werd Ames uitgeroepen tot Sales Dealer van het Jaar, Pon Dealer tot Service Dealer van het Jaar en a-point tot Maatwerk Dealer van het Jaar. “We zijn trots op alle prijswinnende dealers, maar ook op alle andere Volkswagen Bedrijfswagens Dealers die zich maximaal hebben ingezet voor hun klanten”, vervolgt Peter Arends. “Dat de verkiezing dit jaar zeer spannend was, toont ook aan dat de gehele organisatie op hoog niveau acteert. Voor klanten is dit belangrijker dan ooit. Op het gebied van bedrijfswagens gaat er namelijk veel veranderen. Per 2025 vervalt de bpm-vrijstelling voor bedrijfswagens en veel gemeenten voeren Zero Emission Zones in. Alle Volkswagen Bedrijfswagens Dealers van Nederland adviseren hun klanten daarom met maatwerk, afgestemd op de persoonlijke situatie en behoeften. Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle wijzigingen die er aan komen én van alle ontheffingen en uitzonderingen die gaan gelden. Zeker in combinatie met een portfolio waarin steeds meer ruimte is voor plug-in hybride én 100% elektrische aandrijving is en blijft de Volkswagen Bedrijfswagens Dealer hét adres voor bedrijfswagens op maat, die ook nog eens toekomstbestendig is.” 

Dealer van het Jaar-verkiezing

Alle Volkswagen Bedrijfswagens Dealers maken dagelijks werk van de (ononderbroken) mobiliteit van hun klanten. De beste bedrijfswagens en service van topniveau staan daarbij centraal. Met de jaarlijkse Dealer van het Jaar Awards stimuleert Importeur Pon’s Automobielhandel elke dealer om de lat telkens weer hoger te leggen op het gebied van sales, service en klanttevredenheid. Op deze en andere criteria - zoals marktbewerking voor sales en service en de professionaliteit van marketing- en PR-activiteiten - kunnen alle dealers elke maand punten scoren. Dat leidt tot een overall-winnaar en nog drie winnaars in specifieke categorieën.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.