Leusden,
03
december
2021
|
08:55
Europe/Amsterdam

De nieuwe Volkswagen Caddy California: avonturier en praktische gebruiksauto in één

  • Veelzijdige auto voor dagelijks gebruik en vrijetijd in één
  • Ultiem slaapcomfort dankzij springveren onder comfortabel matras
  • Verkrijgbaar met uittrekbare mini-keuken achterin
  • Krachtige en zuinige benzine- en dieselmotoren
Samenvatting

Volkswagen Bedrijfswagens introduceert de Caddy California. De nieuwe multifunctionele avonturier is de opvolger van de Caddy Beach en diens voorganger, de Caddy Tramper. De nieuwe Caddy California is standaard rijk uitgerust met onder meer Airco, Lane assist, Cruise Control en Front Assist. De veelzijdige Caddy California is vanaf € 39.600* te bestellen bij het Volkswagen Campercentrum.

Hoogstaand comfort en gebruiksgemak

Het jongste lid van de California-familie staat met zijn ‘af fabriek’ kampeeruitrusting en compacte afmetingen (lengte 4,5 meter of 4,85 meter als Maxi) klaar voor mensen die kiezen voor een praktische auto voor dagelijks gebruik én kampeermogelijkheden in één. De Caddy California voldoet niet aan de Nederlandse inrichtingseisen om als ‘kampeerauto’ te worden gezien (voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Volkswagen Campercentrum).

De kleinste versie in de California-familie biedt net als zijn grotere broer, de Transporter California 6.1, ultiem slaapcomfort dankzij springveren onder het comfortabele matras (1,98 x 1,07 meter). Het optionele glazen panoramadak biedt een unieke mogelijkheid om de sterrenhemel vanuit het bed te bekijken. Het nieuw ontwikkelde tentsysteem2 is uitermate doordacht. Door middel van een luchtbuisframe is de tent in een mum van tijd opgezet en eenvoudig te koppelen aan de achterkant van de auto.

De Caddy California is even compact als flexibel: als het bed niet wordt gebruikt, is het in een paar stappen eenvoudig te verwijderen. Hiermee is de kofferbak volledig te gebruiken en biedt de auto plaats aan vijf personen inclusief bagage. Ook is de Caddy California verkrijgbaar met een uittrekbare mini-keuken achterin de kofferbak, waar beschut onder de achterklep een smakelijk eenpansgerechtje kan worden bereid. De nieuwe Caddy California overtuigt met vele slimme vondsten om de ruimte van de auto optimaal te benutten. Natuurlijk heeft hij ook bijpassend kampeermeubilair, twee klapstoelen en een opklapbare tafel aan boord, een typerende eigenschap van een California.

Slimme features en innovatieve assistentie

De nieuwe Caddy California is leverbaar met een grote hoeveelheid assistentiesystemen. Voorbeelden zijn de ‘Front Assist; noodremassistent, ‘Lane Assist’ rijstrookmonitoring, ‘Blind Spot’ dodehoekdetectie, ‘Rear Traffic Alert’ achteruitrijassistent, Uitwijkassistent, Adaptive Cruise Control, achteruitrijcamera, ‘Trailer Assist’ aanhangwagenmanoevreerhulp en ‘Park Assist’ inparkeerassistent.

Sterk en zuinig

De Caddy California is te bestellen met een krachtige en zuinige benzine- of dieselmotor. Voor de benzinemotor met een vermogen van 84 kW/114 pk is er keuze uit een handgeschakelde zesversnellingsbak of een zeventraps automaat. De dieselvariant met 90 kW/122 pk is standaard gekoppeld aan de zeventraps automatische transmissie in combinatie met voorwielaandrijving.

Standaard zeer rijk uitgerust

Standaard biedt de nieuwe Caddy California veel comfort voor een aangename reis, met onder andere Climatic airconditioning, Radio Composition Audio met 6,5 inch touchscreen inclusief bluetooth telefoonvoorbereiding, cruise control, Lane Assist en elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels. De Caddy California is leverbaar vanaf € 39.600*.

De Caddy California is te bezichtigen bij het Volkswagen Campercentrum in Amersfoort. Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven, kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

download

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM , kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagencampercentrum.nl

1) De Caddy California voldoet niet aan de Nederlandse inrichtingseisen om als ‘kampeerauto’ te worden gezien, voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Volkswagen Campercentrum.

2) Bijpassende tent is onderdeel van Volkswagen Zubehör GmbH. Deze zal later beschikbaar worden gemaakt.