Leusden,
24
februari
2017
|
11:09
Europe/Amsterdam

De Caddy en Transporter Economy Edition: compleet én connected voor een scherpe prijs

  • Caddy Economy Edition leverbaar vanaf 13.995 euro*
  • Transporter Economy Edition leverbaar vanaf 19.935 euro*
  • Standaard voorzien van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app
  • Economy Edition-voordeel loopt op tot 3.500 euro

Ondernemers die op zoek zijn naar de perfecte deal voor het beste gereedschap kunnen nu bij Volkswagen Bedrijfswagens terecht voor de Economy Editions van de Caddy en de Transporter. Deze tijdelijk verkrijgbare bestsellers hebben een zeer complete standaarduitrusting, waaronder de innovatieve Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. Inclusief de inruilpremie kan het totale voordeel voor de Transporter Economy Edition oplopen tot 3.100 euro en voor de Caddy Economy Edition tot 3.500 euro.

De complete standaarduitrusting van de Caddy Economy Edition is een belangrijk extra pluspunt waarmee Volkswagen Bedrijfswagens dit model scherp in de markt zet. Zo beschikt hij standaard over een grote schuifdeur rechts en zijn de ramen en buitenspiegels elektrisch verstelbaar. Voor comfort op maat zijn zowel de bestuurdersstoel als de bijrijdersstoel in hoogte verstelbaar en is Climatic airconditioning inbegrepen. Ook Radio ‘Composition Audio’ met telefoonvoorbereiding is standaard. Elke Caddy Economy Edition is bovendien zonder meerprijs connected via de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app . De Caddy Economy Edition is voorzien van een 55kW/75pk sterke 2.0 TDI dieselmotor en is leverbaar vanaf 13.995* euro. Inclusief de inruilpremie van 500 euro bedraagt het totale voordeel op deze Caddy ruim 3.500 euro.

De Transporter Economy Edition

De Volkswagen Transporter Economy Edition met keuze uit standaard (L1) en extra lange (L2) wielbasis is eveneens in een gelimiteerde oplage beschikbaar. De standaarduitrusting is zeer compleet met een schuifdeur rechts, Elektrisch Pakket (elektrisch verstel-/verwarmbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen vóór, centrale vergrendeling met afstandsbediening), Climatic airco, Radio ‘Composition Audio’ met telefoonvoorbereiding, Comfort bestuurderstoel en een tussenschot met ruit. Ook de Transporter Economy Editions zijn zonder meerprijs connected. Voor de aandrijving zorgt een krachtige 62kW/84pk sterke 2.0 TDI dieselmotor. De prijzen beginnen bij 19.395 euro*. De vanafprijs van de L2-uitvoering met verlengde wielbasis en 75kW/102pk sterke 2.0 TDI dieselmotor bedraagt 22.495 euro*. Inclusief de inruilpremie van 750 euro kan het voordeel op deze Transporter oplopen tot ruim 3.100 euro.

Standaard connected met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app

Met de innovatieve Mijn Volkswagen bedrijfswagen app koppelt Volkswagen Bedrijfswagens berijders van een Economy Edition via de smartphone aan hun bedrijfswagen. Niet alleen is de app een handige hulp bij het zo zuinig mogelijk rijden, hij biedt ook een fiscus-proof ritregistratie en laat onder meer weten hoe het technisch met de bedrijfswagen gesteld is. Wagenparkbeheerders krijgen via de Fleetportal optimaal inzicht in hun wagenpark. Normaliter heeft de connected module een meerprijs van 288 euro, maar op de Economy Edition is deze innovatieve feature standaard.

Onderaan de streep: ondernemersvoordeel tot wel 6.500 euro

De Economy Editions van de Caddy en Transporter zijn twee van de vele aanbiedingen tijdens Onderaan de streep-voordeelweken van Volkswagen Bedrijfswagens. Tot en met 9 april kunnen ondernemers ook profiteren van andere acties voor onder meer de Crafter en Amarok, waarbij het totale klantvoordeel kan oplopen tot 6.500 euro. Meer informatie is beschikbaar op volkswagenbedrijfswagens.nl/onderaandestreep.


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn exclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie http://www.vwbedrijfswagens.nl/verkoopinformatie.