Leusden,
10
maart
2017
|
09:00
Europe/Amsterdam

De allergrootste Volkswagen Crafter van Nederland staat in Zwijndrecht

  • Reusachtig billboard langs de A16 toont enorme laadruimte Volkswagen Crafter
  • Ames Bedrijfswagencentrum is best verkopende Volkswagen Bedrijfswagens-dealer
  • Volkswagen Crafter uitgeroepen tot International Van of the Year 2017

De nieuwe Volkswagen Crafter is groot en ruim. En toch heeft Ames Bedrijfswagencentrum langs de A16 bij Zwijndrecht een nog veel grotere staan. Althans zo lijkt het.

Automobilisten die de afgelopen tijd op de A16 langs Zwijndrecht zijn gereden, zullen begrijpen waar het over gaat. Op het terrein van Ames Bedrijfswagencentrum prijkt een Volkswagen Crafter die zo’n vijf keer groter is dan normaal. Hij heeft zijn kolossale achterdeuren wijd opengezwaaid en laat zien hoe enorm veel laadruimte hij in huis heeft.

Spetterende reclame
Ames Bedrijfswagencentrum heeft uiteraard niet een Volkswagen Crafter aan de groeihormonen gelegd, maar wel een reclamebureau ingeschakeld om een innovatief billboard te ontwerpen. “Wij zijn de best verkopende Volkswagen Bedrijfswagens-dealer in Nederland”, vertelt Leen de Koning, directeur van de Amega Groep. “En dat wilden we laten zien met deze spetterende reclame.”

“Een gebouw op ons terrein staat pal aan de A16”, gaat De Koning verder. “Het is dus makkelijk te zien en de glazen wand ervan is ideaal om te beplakken.” Hij schakelde daarvoor Succes Signs uit het Overijsselse Zenderen in. Dat gebruikte een speciale plakfolie, waar je vanaf de buitenkant niet doorheen kunt kijken, maar vanaf de binnenkant wel.

International Van of the Year
De gloednieuwe Volkswagen Crafter staat nog maar net bij de dealers, maar is reeds uitgeroepen tot International Van of the Year 2017. Een jaar eerder ging de Volkswagen Transporter er nog met die eer vandoor. De Crafter is leverbaar met een automaat en is er keuze uit voor-, achter- of vierwielaandrijving. Bijzonder is de stuurbekrachtiging die regelrecht afkomstig is uit de Volkswagen Passat. De bus is ruim, comfortabel, zuinig en geeft de concurrentie het nakijken op het gebied van moderne technologie. De innovatieve Crafter is leverbaar met onder andere adaptieve cruise control, Park Assist, Lane Assist en Trailer Assist.

Sinds 1947 Volkswagen-dealer
Ames is een van de oudste Volkswagen-dealers van ons land. Het autobedrijf werd al in 1947 officieel verkoopagent van het merk en groeide daarna uit tot een belangrijke dealerorganisatie, met vestigingen in Dordrecht (waar het hoofdkantoor zit), Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Oud Beijerland en ’s Gravendeel.