06
september
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

BTS LEVERT 20 VOLKSWAGENS CRAFTER AF

Herling-Strijdhorst schafte de Crafters aan vanwege uitbreiding van het bezorggebied van het bedrijf. Eigenaar Joke Herling legt uit: “Ons bedrijf rijdt onder meer voor de Telegraaf Media Groep. Voor die klant is ons bezorggebied flink uitgebreid. We bestrijken nu heel Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Voor postbedrijf Sandd is ons bezorggebied uitgebreid tot nagenoeg diezelfde grootte. Naast het verzorgen van gewone post, bezorgen wij ook folders, weekbladen en alles wat verder in een brievenbus past.”Brede schuifdeuren

Het Zwaagse postbezorgbedrijf heeft de Crafters voor vijf jaar geleased en verwacht er ongeveer 35.000 kilometer per jaar mee te rijden. “We hebben voor de Crafters gekozen vanwege de degelijkheid van de auto´s en de betrouwbaarheid van de techniek”, gaat Herling verder. “Uit ons onderzoek kwam de Crafter met 80 kW/109 pk TDI-motor als beste naar voren. Ook is het essentieel dat de opening van de schuifdeuren van de Crafter zo breed is dat er een pallet met huis-aan-huis-bladen en tijdschriften doorheen kan.”
Snelle service

Hoewel de kwaliteit van de bedrijfsauto en de brede schuifdeuren bij de keuze essentieel waren, bleek bij de aanschaf ook nog een ander onderdeel van doorslaggevend belang. Herling vervolgt: “De service die BTS levert, is absoluut top. Directeur Edgar Immink en zijn team hebben niet alleen voortdurend met ons meegedacht, maar zij stonden ook altijd snel klaar met antwoorden en adviezen. Stiptheid, snelheid en de ruime openingstijden van BTS waarderen wij als postbezorger zeer hoog. We hebben er dan ook vertrouwen in dat dit het begin is van een vruchtbare samenwerking.”