23
oktober
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

8,4 voor Volkswagen Transporter

‘Hij ligt goed op de weg, reageert goed en rijdt heel comfortabel’, luidt het oordeel over de Transporter van een van de bezoekers van de Bouwrelatiedagen. ‘Als je hier eenmaal in gereden hebt, wil je niet meer anders. Deze auto is zeker een dikke 10 waard’, noteert een ander. ‘Schakelt heerlijk, stoelen zitten goed, goed overzicht over de weg, fijne spiegels’, rapporteert weer een ander.

Twee testrijders in Hardenberg gaven de Transporter een 10. Tien deelnemers beloonden de auto met een 9. De laagste waardering was een 7. Hiermee heeft de nieuwe Transporter de eerste test door de kritische doelgroep prima doorstaan. De resultaten en filmpjes van de Transporter Test & Report-sessie in Hardenberg zijn te bekijken op de speciale website www.transportertestenreport.nl.


Filmpjes en prijzen

Een grote stand, twee nieuwe Volkswagens Transporter, diverse verkoopadviseurs, een promotieteam én twee cameramensen vormen de hoofdingrediënten van Transporter Test & Report. Het camerateam maakt opnamen van alle testritten. Deelnemers kunnen door middel van een code hun eigen filmpje downloaden van de site Transportertestenreport.nl en doorsturen naar collega’s, vrienden en bekenden. Hiermee maken zij kans op prijzen. Zo worden de tien meest bekeken filmpjes uitgezonden in het televisieprogramma RTL Transportwereld. En voor degene die z’n filmpje het meest doorstuurt, is er een reis naar de fabriek van Volkswagen Bedrijfswagens in het Duitse Hannover.


Het volgende evenement dat het team van Transporter Test & Report bezoekt, is de Klein Transport Vakbeurs van 27 t/m 29 oktober in Gorinchem. De nieuwe Volkswagen Transporter is vanaf begin november leverbaar.